HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar..
Arkadaşlar ben becerilerimi sıfırlayıp , bıçakçıdan okçuya geçiş yapmıştım. Şimdi tekrar bıçakçıya dönmek istiyorum fakat 6.skilin bk sını temin edebilir miyim yoksa mecburen beceri ustası kağıdı mı bulmalıyım ? Yardımınızı bekliyorum iyi oyunlar..
Arkadaşlar ben becerilerimi sıfırlayıp , bıçakçıdan okçuya geçiş yapmıştım. Şimdi tekrar bıçakçıya dönmek istiyorum fakat 6.skilin bk sını temin edebilir miyim yoksa mecburen beceri ustası kağıdı mı bulmalıyım ? Yardımınızı bekliyorum iyi oyunlar..
Eğer kahraman veya derecen yüksek degılse pazalarda 6.skıl bklarını satıyorlar oradan alırsın eğer derecen yuksek ise becerı ustası kagıdı al
Merhabalar..
Derecenin Gitmesini istemiyorsan Beceri Ustasını Kullan
Eğer Derecen Sorun Olmuyorsa Bulabilirsin BklarınıMerhabalar..
Merhaba , Beceri ustası kağıdı alabilirsiniz yada dereceniz yok ise beceri kitabını pazardan veya oyunculardan satın alabilirsiniz.