HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, ben 2 gün önce açtığım konudan ely-4'deki çarlarımdan umudu kestim ve ely-3'e oynamaya başladım yine. Ama gene buna benzer bir sorunum var. İçinde "TawniHart" isimli bir karakter bulunan fakat idsini ve şifresini hatırlamadığım bir çarım var. Her zaman kullanıcı adlarım ve şifrem belirlidir fakat bu sefer nedense ulaşamıyorum çarıma. Yani eğer bunun için yapılacak bir şey varsa bütün admin ve oyuncu kardeşlerimden yardım istiyorum. Nedense admin böyle mağdur olup mesaj yazanları değil de konu açıp gm ekibimize saydıranların konularını cevaplıyor. Ya o çarı açabilmek şuan için tek isteğim.. Artık 7/24 oyun üzerinden onun ID ve şifresini deniyorum :/
Hal böyle olunca ticket atmak da gereksiz ve zor oluyor. Yani eğer istenen bir kanıt varsa onu da sunabilirim. Çar tamamen bana ait ve başka hiçbir PC tarafından giriş yapılmadı. Lütfen yardımcı olun..
Hal böyle olunca ticket atmak da gereksiz ve zor oluyor. Yani eğer istenen bir kanıt varsa onu da sunabilirim. Çar tamamen bana ait ve başka hiçbir PC tarafından giriş yapılmadı. Lütfen yardımcı olun..
​Hesap güvenliği oyuncuya aittir bu konuda bir şey yapılmaz sanırım hatırlamaktan başka çareniz yok
Ya aslında bunun hesap güvenliği ile alakası yok, yani serverların birleşmesiyle oluşmuş bir karışıklık oldu. Yeni ID'ler falan kullanmaya başlayınca iyice karıştı ve çarım şuan oyuncu listesinde gözükmüyor maalesef
GM arkadaşlardan yardım istiyorum, yani yok mu bunun IP adresinden anlama vb. bir yolu. Eğer E posta adresinin ilk ve son birkaç karakteri verilirse de anlayabilirim.. Ama lütfen bir çözüm üretin 
GM arkadaşlardan yardım istiyorum, yani yok mu bunun IP adresinden anlama vb. bir yolu. Eğer E posta adresinin ilk ve son birkaç karakteri verilirse de anlayabilirim.. Ama lütfen bir çözüm üretin 
Ya aslında bunun hesap güvenliği ile alakası yok, yani serverların birleşmesiyle oluşmuş bir karışıklık oldu. Yeni ID'ler falan kullanmaya başlayınca iyice karıştı ve çarım şuan oyuncu listesinde gözükmüyor maalesefGM arkadaşlardan yardım istiyorum, yani yok mu bunun IP adresinden anlama vb. bir yolu. Eğer E posta adresinin ilk ve son birkaç karakteri verilirse de anlayabilirim.. Ama lütfen bir çözüm üretin
![]()
sansürlü şekilde e-posta adresiniz verilebilir.
@DN Angel;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)