Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İnsanların DNA'sına bakıyorlar 
Yakında benide almaya gelirler

Yakında benide almaya gelirler

Dünya dışı varlıklar,melez ırk yapmak için erkeklerden sperm alıyorlar.Erkeğin cinsel organına bir cisim bağlayıp istek dışı sperm alıyorlarmış,kaçırma vak'alarında bunlar var.
İlginçç

Zaten bununla ilgili kanıtlar da var.Bilinç altından ziyade Dünya dışı bir metaryalin canlıya temas ettiği anlaşılıyor.İlk başta bilinç altına iniyorlar ve şahısların anlattıklarında hayal gücü vs... yok.Ayrıca aynı olayı birbirini hiç görmeyen yüzlerce şahıs anlatmış.Bana göre bunun yalan olması imkansız...BoréaL;1365223' Alıntı:İlginçç![]()
aga aslında mantıklı bi cevaplama ararsak insanlık tarihi kaç milyon olduğunu hatırlamıyorum ama bayağı vardı işte yaşıyo belki daha önce insan dnası bir göktaşıyla başka gezengenlere gidip yaşam olan bi yerde çok zeki bir canlıyla biyolojik etkileşime girip biz daha taşlar kullanırken (atalarımız meandertellerden bahsdiyorum) onlar şu anda bizim oynadığımız gibi pc oyunları oynayıp arabalar kullanıyodular biz bu çağa gelene kadardada milyonlarca yıl geçti yani milyonlarca yıl böle bişi olması için yeterde artar bu süre içinde gelişip başka gezegenler aramış olabilirler belki bazen başka yerden onlarıda oranın uzaylıları ziyaret etmiştir biz şu anda evrendeki tüm galaksileri bilmiyoruz belki bizden büyük bi galakside her gezengende yaşam olabilir eğer bu anlattıklarıma bakarsak pekde mantıksız diil yada insan DNA sı yerine kendi DNA ları olabilir bunu Bi TANRI bide kendileri bililir bunu hakkında biz yorum yürütümiyebiliriz ama belkide milyonlarca yıl sonra bizim torunlarımızın torunlarının torunlarının vs başka gezegenlere gidip oraları keşfedebilir o zmna kadar hayal bile edemiyceğimiz teknoloji geliştirebilirler yani diyceğim uzaylılar olabilir biz bu galaksi dışında çoğu yeri bilmiyoruz hatta galaksi dışında hiçbiyeri belkide sadece tek insanlar biz diilizdir bizim gibi modern insanlar vardırbaşka gezegenlerde belki bilmediğimiz milyonlarca farklı yaşam formu var soruyorum şu anda dünyada bile bilenmiyen kaç milyar şey var bir sürü hayvan bit türü vs herşeyi bilemeyiz yani ufolar var yada yok (lafı çok uzattım dimi
)
)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)