mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[DIFF] Game versiyon 34083 Sınırsız Oto Pot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CsFraNq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
This difference file has been created by CsFraNq

game34083-sinirsizotopot
00059673: 01 00

Diff'in çalışma mantığı:
Eskiden üst üste 2 tane otopot varken tıkladığınızda 1 eksiltip yeni slota otopot çıkartır o otopotu açardı.
Bu verdiğim diffi ise üst üste 2 otopot varken tıklarsanız otopot eksilmez(aslında 0 otopot eksilir.).
Yeni sekmeye yeni bir otopot çıkartıp onu çalıştırır.

Dipnot: Açıklamamdan bir şey anlamadıysanız Kısaca : üst üste 2 otopot varken tıklayın.

Son düzenleme:
Diff'in çalışma mantığı:
Eskiden st üste 2 tane otopot varken tıkladığınızda 1 eksiltip yeni slota otopot çıkartıp otopotu açardı.
Bu verdiğim diffi ise üst üste 2 otopot varken tıklarsanız otopot eksilmez(aslında 0 otopot eksilir.).
Yeni sekmeye yeni bir otopot çıkartıp onu çalıştırır.

Dipnot: Açıklamamdan bir şey anlamadıysanız Kısaca : üst üste 2 otopot varken tıklayın.

Diff Sorunsuzdur.
:cool:

alırım 3 dal :D

##difi denedim sorunduz aktif oldu ama 2 liya basınca yni çıkarmak yrine bi kaç fonksiyon değişikliğiyle tek bir tanenin hiç bitmemesi sağlansa daha iyi olur devsheen ynlış hatırlamıyosam normal pot için bunu ypmıştın

Son düzenleme:
alırım 3 dal :D

##difi denedim sorunduz aktif oldu ama 2 liya basınca yni çıkarmak yrine bi kaç fonksiyon değişikliğiyle tek bir tanenin hiç bitmemesi sağlansa daha iyi olur devsheen ynlış hatırlamıyosam normal pot için bunu ypmıştın

Ö.m atıcaktım fakat kilitlemişsiniz sizinle iletişime geçmek istiyorum .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri