HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
ağa Çevrem War İnternet Sokak Herkes Pvp bağımlısı 15-16 saat online beni alırsan oyundan hiç çıkmam userlerle ilglienirim saygılar
TECRÜBE:var
ÇEVRE:var
ONLINE SÜRESİ: en az 5 saat
iletisim:eren _ karaarslan _ 54 @ hotmail . com
ÇEVRE:var
ONLINE SÜRESİ: en az 5 saat
iletisim:eren _ karaarslan _ 54 @ hotmail . com
Merhaba Arkadasım Serverin Hayırlı Olsun İsteklerine Gelince ;
Tecrübem Sayılmicak Kadar Cok.
Çevrem Bitmecek Kadar Cok.
Online Sürem İste 15-24 Saat Arası Değişebilir
Bakıyorumda Basvuru Yapan Arkadaslar Hep Bastan Savma Yapmıslar Ben Kendimi Biraz Tanitim Arkadasım Sana ;
İlk Önce Sevecen Ve Hoş Görülü Bi İnsanım Ayrıca Sabırlıyımdırda Kendimi Userlerden Ayırmam. Hoş Sohbetimle Bile Serveri Doldurabilcek Kapasitedeyim Eğer Olur Dersen Pm At Veya Burdan Yaz Msn Den İletisime Geceriz.
Tecrübem Sayılmicak Kadar Cok.
Çevrem Bitmecek Kadar Cok.
Online Sürem İste 15-24 Saat Arası Değişebilir

Bakıyorumda Basvuru Yapan Arkadaslar Hep Bastan Savma Yapmıslar Ben Kendimi Biraz Tanitim Arkadasım Sana ;
İlk Önce Sevecen Ve Hoş Görülü Bi İnsanım Ayrıca Sabırlıyımdırda Kendimi Userlerden Ayırmam. Hoş Sohbetimle Bile Serveri Doldurabilcek Kapasitedeyim Eğer Olur Dersen Pm At Veya Burdan Yaz Msn Den İletisime Geceriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)