Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

metin2 exe gömülü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoyaLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar metİn2 serverİmvar tum dosyalarim exeme gomulu ve bu yuzden ayar cekemiyorum exmİ yollasam gomulu dosyalari cikara bilicek bi yardim sever varmi varsa omden ulassin bana

Merhaba arkadaslar metİn2 serverİmvar tum dosyalarim exeme gomulu ve bu yuzden ayar cekemiyorum exmİ yollasam gomulu dosyalari cikara bilicek bi yardim sever varmi varsa omden ulassin bana

O iş o kadar kolay değil kardeşim ücretli yapan bile yok denecek kadar az hiç yoktan gördüğüm kadarıyla az ve o yüzden gomme işlemi yapılıyor.

dostum bu ısten anlayan yardımcı olabılıcek arkadaslar elbet cıkar ben sansımı denemek ıstedım

Benim bilgim yok ama şu şekilde yapabilirsin game ile uyumlu bir client bulursan onu editleyip serverinde kullanabilirsin buda sorunu ortadan kaldıracaktır exenin içerisindeki dosyaları çıkarmak bu işlemi yapmaktan daha uzun sürmektedir kaybolan verileri kurtarma gibi birşeydir :) iyi oyunlar

söyle soylım pack ıcerısınde locale root vb seyler eklıdegıldır exeye gomulu oldugu ıcın epk eix dosyalarını sayılı koymustur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri