Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Efsun Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThaNaT0s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 735

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

metin2 beceri tutma oranı ayarlama yı bilen varsa ayrıntılı br şekilde anlatabilirmi ? :ka19:

Arama yapmadan konu açmayın,lütfen.

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/2544868-efsun-oranlarini-ayarlama.html

Sorunuz cevabı ;
Navicat > item_attr'ye girin.

Prob : Efsun gelme şansı
lv1, lv2, lv3, lv4, lv5 : Gelmesini istediğiniz efsuna 5 adet değer veriyorsunuz, 5, 10, 15, 20, 25 gibi.

Efsunların ne olduğunuda,verdiğim linkten bakabilirsiniz.

Demek istediğim mesela atak serverdan 200 oran yapıyorum ama navicatta oran 15 , yani 200 oran yapsam bile en son sınır olan 15 olmasını istiyorum game tabanlı iş gibi görünüyor bunu söylemek istemiştim.

Demek istediğim mesela atak serverdan 200 oran yapıyorum ama navicatta oran 15 , yani 200 oran yapsam bile en son sınır olan 15 olmasını istiyorum game tabanlı iş gibi görünüyor bunu söylemek istemiştim.

Dediğini anlasam yardımcı olacağım ama..
Yazdıklarından anladığım : oranların en fazla 15 olmasını istiyorsunuz.

Navicat > İtem_attr > lv1,lv2 vs. yazan yerlere yazdığınız sayılar efsuna gelecek olan orandır.Oraya en fazla 15 yazarsanız,oyunculara en fazla 15 oran gelir.Sabit 15 olmasını istiyorsanız hepsini 15 olarak yazın.

Bunun yanı sıra,gm programları ile 32000'e kadar oran verebilirsiniz kendinize ancak oyuncular oyun içerisinde efsun botu ya da efsun nesnesi ile item yaparken en fazla 15 oran gelir,dediğim gibi yaparsanız.

Dediğini anlasam yardımcı olacağım ama..
Yazdıklarından anladığım : oranların en fazla 15 olmasını istiyorsunuz.

Navicat > İtem_attr > lv1,lv2 vs. yazan yerlere yazdığınız sayılar efsuna gelecek olan orandır.Oraya en fazla 15 yazarsanız,oyunculara en fazla 15 oran gelir.Sabit 15 olmasını istiyorsanız hepsini 15 olarak yazın.

Bunun yanı sıra,gm programları ile 32000'e kadar oran verebilirsiniz kendinize ancak oyuncular oyun içerisinde efsun botu ya da efsun nesnesi ile item yaparken en fazla 15 oran gelir,dediğim gibi yaparsanız.

İşte amacım oyundaki editleri engellemek, abartılı efsunların olmamasını istiyorum :D

İşte amacım oyundaki editleri engellemek, abartılı efsunların olmamasını istiyorum :D

O programlar ile sadece sen item yapabilirsin zaten.İP-Şifre bilmeden abartılı efsunlar yapamazlar.
Yani navicattan düzelttikten sonra oyun içerisinde abartılı efsunları olan itemler kalmaz,sen yapmadığın sürece.
Programlarla bile yapılmasın istiyorsan,ona maalesef yardımcı olamıyacağım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri