Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

VAKANUVIS vs DivanHumayuN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SteamRock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Savaştan fotolar :) VAKANUVIS vs DivanHumayuN

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öncelikle SELAMIN ALEYKÜM. O Değilde Lonca Toplama Lonca zaten listeden sıralamadan kurulus saatine ve kişilerin zaten oyunu oynayan kısıler Bu loncadaki kişileri tanıyorlardır :) sarıdan ve kırmızıdan toplama kişiler gelmiş buraya amacım kötülemek değil öyle böyle kurucu gecıcı loncalarla yenmek degıl sorun oysa bız de toplar keserız.Demek İstediğim konuda Ortada bi 2 bayrağın toplanılıp yardımlaşarak güc gösterisi yapma :)
Sarı ve kırmızı bayraktakıler de kendı loncalarıyla gelsınler Her türlü savaşa hazırız eşite eşit . DivanHumayuN bilen bilir tanınmış ve ya iyi diye demiyorum savaşlarımızı izleyen bir çok arkadaşlarımız loncamızdakı buyuk kısılerı de tanırlar zaten. Önemli Olan gecici 1 2 savaşlık lonca değil önemli olan zaten oyunda olsa samimiyetlik ve arkadaşlık dostlugu pekiştirip güzel bi sohbet dayanısma cıkartmaktır. Onun İcin divan yenilmiş ve yenmiş diye konular acarak adımız üzerinden
PRİM yapmaya çalışmayın. İyi Forumlar.
Hile dıyenler var yahu neyse yorum dahı yapmıyacagım Hıle dıyor :))))

TEK GERCEK 10 KASIM 2012 KURULUS DIVAN HUMAYUN SIZIN YAPACAGINIZ GIDER BIZIM 3 . YILIMIZA DEGER IYI FORUMLAR
Keşke Kaçırmasaydım bu Savaşı öncelikle diğer arkadaşları bilmem ama FARAMIR VE ACIT Kesinlikle toplama Efeye Katılıyorum gösteriş yapmanın anlamı yok Açık olmayan çok arkadaşımız vardı en azından toplama yapılmamıs toplamayla gösteriş yapıp millete savaş var gelirmisin diye yağcılık yapacağıma şerefimle yenilmeyi tercih ederim 7 /24 Mavideyim iyi forumlar

Fruity...
savası ızledım ancak VAKANUVIS loncası savas oncesı bır yerde tek savaslık adam topladılar sarı bayraktan baska loncadan kırmızı bayraktan adamları alıp savas yolladıklarına sahıt oldum kazanılmıs bır savas tebrıkler ancak lonca savaslarında ordan burdna adam toplanıp kazanılması hos degıl o zaman lonca savasının anlamı kalmıyor daha sonra baktıgımda savasta olanlardan 4-5 tanesı loncadna cıkmıs kendı loncalarına gırmıstı hos bır hareket degıldı yorumum sadece bu savasadır .

Öncelikle biz kimseyi savaşa çagırmadık savaş olacagını duyan eş dost benide loncaya alın diyince kıramadık gel dedik ve 4 5 kişi deil sadece 2 kişi geldi onlarıda zaten belirttigim gibi kimse çagırmadı kendileri istediler.Savaşı izlediysen savaş bittikten sonra adamların savaşta afk kalmaları hile açıp uçmaları asıl hoş olmayan durumlar bunlar.savaşı eksik izleyip gelip burda saçma yorumlar yapma dostum .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri