Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Turkmmo.com Deneme Moderatör Alımları Sistemi Değişti.
Sistem 2011 senesi öncesine döndü yani artık uzman üye olmadan direk deneme moderatör başvusuru yapıp forum yönetimine girebilirsiniz.Uzman üyeler her zaman alımlar da 1 adım önde olacaktır.
Başvuru Şartları Şunlardır ;
Forumda aktif olması,
Forumda kendi hazırladığı paylaşımları olması,
Deneme moderatör olmak istediği kategoride paylaşım yapması ve üyelere yardımcı olması,
Yukarıdaki şartlara sahip olduğunu düşünen arkadaşlar BURAYA TIKLAYARAK deneme moderatörlük için başvuru yapabilirler. Lütfen hangi kategorilerde bilginiz var ise ve aktif iseniz o kategoriler için başvuru yapın.
Dipnot: Her Üye 1 defa basvuru yapacaktır.2 veya daha üzeri basvuru yapanların bildirimleri dikkate alınmayacaktır. Deneme Mod. alımları oldugunda seçilemeyenler yeniden D mod başvurusu yapabilirler.
Not : Uzman üye olmak isteyenler ise ;
BURAYA TIKLAYARAK NASIL UZMAN ÜYE OLABİLECEĞİNİZ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Sistem 2011 senesi öncesine döndü yani artık uzman üye olmadan direk deneme moderatör başvusuru yapıp forum yönetimine girebilirsiniz.Uzman üyeler her zaman alımlar da 1 adım önde olacaktır.
Başvuru Şartları Şunlardır ;
Forumda aktif olması,
Forumda kendi hazırladığı paylaşımları olması,
Deneme moderatör olmak istediği kategoride paylaşım yapması ve üyelere yardımcı olması,
Yukarıdaki şartlara sahip olduğunu düşünen arkadaşlar BURAYA TIKLAYARAK deneme moderatörlük için başvuru yapabilirler. Lütfen hangi kategorilerde bilginiz var ise ve aktif iseniz o kategoriler için başvuru yapın.
Dipnot: Her Üye 1 defa basvuru yapacaktır.2 veya daha üzeri basvuru yapanların bildirimleri dikkate alınmayacaktır. Deneme Mod. alımları oldugunda seçilemeyenler yeniden D mod başvurusu yapabilirler.
Not : Uzman üye olmak isteyenler ise ;
BURAYA TIKLAYARAK NASIL UZMAN ÜYE OLABİLECEĞİNİZ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Başvuruldu.
Başvuruldu hayırlısı olsun
hayırlı olsun
Hayırlı olsunBen uzman olup girmiştim ama bir hafta sonra d.mod olmuştum zamanında, başarılar dilerim aramıza katılacak arkadaşlara şimdiden
Başvuruldu.
Hayırlı olsun
Ben uzman olup girmiştim ama bir hafta sonra d.mod olmuştum zamanında, başarılar dilerim aramıza katılacak arkadaşlara şimdiden
Ben uzman olup girmiştim ama bir hafta sonra d.mod olmuştum zamanında, başarılar dilerim aramıza katılacak arkadaşlara şimdidenŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)