SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Efsun nesnesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mardan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​200 lü nesne yapılmamasının nedeni bu olamaz zaten çoğu efsun botu npc açık iken efsun nesnesini otomatik çekiyor bu bir sorun olamaz sanırım

Şu anda Elym2 de çalışan iki adet efsun botu var ikisinide biliyorum ikiside efsun çekmiyor çekenlerden de denedim yine almıyordu ve ben cümlemin sonunda 'nedeni bu sanırım' dedim yani bu bir ihtimal şuanlık bu mantıklı geldiği için sanırım ekledim :)

Efsun botu sorununu siz çözeceksin konuyu açtım diye efsun botuna bağlamanızı anlamadım biz efsun çekmekten bıktık 200 lü olsa zevkle atacağız efsunumuzu.

Şu anda Elym2 de çalışan iki adet efsun botu var ikisinide biliyorum ikiside efsun çekmiyor çekenlerden de denedim yine almıyordu ve ben cümlemin sonunda 'nedeni bu sanırım' dedim yani bu bir ihtimal şuanlık bu mantıklı geldiği için sanırım ekledim :)
Bu efsun botları hakkında bilginiz var madem hangisi olduğunuda biliyorsunuz destek ekibi bu yüzden var söyleyin kapatılsın bu zor birşey değil efsun nesnelerinin 200 lü olma konusu uzun zamandır istenen bir durum

Oyuncularla böyle konuşacağınıza isteğimizi yerine getirseniz ne zaman oyunla ilgili fikrimizi söylesek olumsuz cevaplar alıyoruz :ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri