NovaLst 1
NovaLst
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Derece ÖdÜlÜ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaNeRSoYKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğimiz Üzere Karakterımızın Derecesı 30.000 Olunca Çesıtlı Oduller Verılıyor.

Birisi Herkesın Bıldıgı 2.arttırma Ve 2.efsun Kağitları

Birde Kralıyet Altını Ödülü Var Ve 130Level Olmak Gerekıyor Kararakterım 130Level Ben Krlıyet Altını Ödülünü Almak Istıyorum Ödülün Mıktarı Ile Ilgılı Hıc Bır Sayfada Bılgı Bulamadım Tam Olarak Kralıyet Altını Ödülü Kaç T Dır Acaba
@Shorty; @erdema; @DN Angel;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bildiğimiz Üzere Karakterımızın Derecesı 30.000 Olunca Çesıtlı Oduller Verılıyor.

Birde Kralıyet Altını Ödülü Var Ve 130Level Olmak Gerekıyor Kararakterım 130Level Ben Krlıyet Altını Ödülünü Almak Istıyorum Ödülün Mıktarı Ile Ilgılı Hıc Bır Sayfada Bılgı Bulamadım Tam Olarak Kralıyet Altını Ödülü Kaç T Dır Acaba

benim bildiğim 2t olarak aklımda kalmış ama kimse t almiyor cunku efsunlar daha çok işe yarıyor zaten 2t bıle vermese bıle efsunların sattıgın zaman ki parayı vermez o t odulu yani efsun al sat daha karlı olursun :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende bilmiyorum ama çok az miktarada T veriyor caner onun yerine artırma ve efsun almak daha mantıklı.

1) 5 Adet 7. Efsun Nesnesi
2) 5 Adet 7. Efsun Değiştirme Nesnesi
3) 500.000.000 yang. Bildiğim kadarıyla verilen ödüller bunlar iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri