Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

llMENTOLll itemlerimi çaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bakercan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bakercan11

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bundan 2 hafta once geldi bana yardım ediyormuş gibi yaptı beni kastı biraz item verdi iyice güvenimi kazandı whatsapp dan falan konusmaya başladık ama bugun ws atıcam kanka çarını versene dedi bende güvendiğim için verdim yaklaşık 150 t eden tüm itemlerimi çaldı whatsapp dan da engellemiş telefonunu da açmıyor lutfen yetkili biri benimle iletişime geçsin

Kanıtlarınız ile birlikte talep oluşturarak,destek sitemine başvurabilirsiniz , forum üzerinden işlem yapılmıyor destek.elym2.com

geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bundan 2 hafta once geldi bana yardım ediyormuş gibi yaptı beni kastı biraz item verdi iyice güvenimi kazandı whatsapp dan falan konusmaya başladık ama bugun ws atıcam kanka çarını versene dedi bende güvendiğim için verdim yaklaşık 150 t eden tüm itemlerimi çaldı whatsapp dan da engellemiş telefonunu da açmıyor lutfen yetkili biri benimle iletişime geçsin

Merhaba , Elinizde videolu kanıtınız var ise destek sistemine başvurabilirsiniz , Forum üzerinden işlem yapılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri