- Konular
- 19
- Online süresi
- 163s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 17 Yıl 29 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
'' Başvuru Formu [ CV'm ] ''
Kişisel Bilgilerin ;
*Ad Soyad :Kadir Terzioğlu
*Dogum tarihi (gg/aa/yyyy) : 17.01.1995
*Yaşınız: 21
*Telefon no: Anlaştığımız Takdirde Verilecektir. [ Tarafımdan Tarafınıza ]
*Memleket: Erzurum / '' DaDaŞ '' [ Ayıpdır Söylemesi Bazen Adımı Unutuyorum, Okulda Adımı Bilen Yoktur Hep Dadaş Dadaş Dadaş... ]
*icq/Skype Adresi :deadlytank06
*Sosyal Medya Hesapları: ///////
*Raidcall: ---
*Mail Adresleri ---
*Okuduğunuz/Son Mezun Olduğunuz Okul: Üniversite [ Devam Etmekteyim... ]
*Meslek :Aşçılık + Ev Dekorasyonu + Pc Üzerinden Tasarım Yapma
Metin2 Oyunu Bilgin: %95
Lütfen 1-2 Ay Sonra Kapanacak Server'lara Çağırıp Beni Boştan Yere Oyalamayınız...
Gerçekten Sıfırlanmiyacak Userler'in Emeğinin Boşa Gitmiyeceği Server'lara Çağırınız...
Bağlantı erişim Bilgileriniz
*Internet bağlantı ortamı (ev-isyeri-cafe vs) : Ev,Yurt
*Hafta içi online olma süresi (gündüz/gece) : Gündüz: 4-5 Gece: Genellikle Sabah 6-7 Ye Kadar
*Hafta sonu online olma süresi (gündüz/gece) : Gündüz Nerdeyse Full Gece Nerdeyse Full
*Oyuna gün iceresinde ayırılan süre :Günün Yarısından Fazla
*Görevinize gün icerisinde ayırabileceniz süre :%100 Herhangi Bi Süre Zarfına Gerek yok.
(örneğin: hafta içi 20:00 - 24:00 arası , hafta sonu 09:00 - 12:00 arası gibi)
Teknik Bilgilerin
*Yabanci dil bilgisi ve seviyesi : Düşük
*Bilgisayar bilgisi ve seviyesi : Orta'dan Yüksek
*Mirc bilgisi ve seviyesi :Orta'dan Yüksek
*Oyun bilgisi ve seviyesi : Haddiden Fazla
Diğer Oyun Bilgilerin: Yüksek
*Daha önce benzer projelerin herhangi birisinde görev aldin mi? (Aldiysan aciklama) : 3 Defa Kendi Server'imi Kurdum.
4-5 Defa Arkadaşların Serverlarının Kurulumuna Yardım Ettim. + 10 Dan Fazla Gm Lik Yaptım... [Tag'ı Önemsemeyin Çoğu TL Olarak İdi.]
*Online oyunlar hakkindaki deneyimler :Yüksek
Düşüncelerin ;
* Kendini bize anlatır mısın? : "En az 100 Kelime" Metin2'ye Neredeyse Hayatımı Adadım Diyebilirim.Tecrübem Hat safa Yüksek Artık Kendi Server'larımı Kurmak Değilde
Başkalarının Server'larının Kurulumuna Yardım Etmek + Kurulmuş Server'ı Kendiminmiş Gibi İşletmek İstiyorum.
* Neden seni seçmeliyiz? : Öncelikle Saygı,Dürüstlük,İş Ve Arkadaşlığı Birbirine Karıştırmıyan Ve Gayet Fazla Tecrübemin olması Beni Seçmemeniz İçin
Neredeyse Olanak Bırakmıyor Tabiki Bunu Zamanla Tanıdıkdan Sonra Gayet İyi Anliyacaksınız ve/veya Anliyacaksın...
* Takım ruhunu nasıl olusturursun ? Örnekler verirmisin? : Takım Ruhu Dendiğinde İsmindende Anlaşılacağı Üzere Genelde O Takımın Lideri Ben Olur Arkadaşlarıma
Gerekli Bilgilerin Bağzılarını Önceden Bağzılarını Vakti Geldiğinde Söylerim... Misal: Pvp'lerde Ejder'e [Beran Setaou] Çıktığımız Zaman Genelde Tüm Komutlar
Bende Olur Ve Şayet Herkezin Uyduğu Takdirde Ki Elimde Geçmişten Kalan '' ss '' Ler var Hepsini Anı olarak Saklarım
Yoktur...
Diger : Kesinlikle Ama Kesinlikle Haksızlığa Tahammülüm Yoktur. Ağzımdan 1 Laf Bir kere Çıkmış ise Geri Dönüşü Yoktur,Sözüm Sözdür.
Kendi Alanımda Yani [ Metin2 ] De İddaliyim Diyebilecek Kadar Kendimi Geliştirdim,geliştirmeye Devam ediyorum...
Bu da sorulmalıydı dediklerin neler?
*** Reklam Kesinlikle Yapmiyorum, Sadece Reklamı Sw bilgilerine göre editler Teslim ederim ***
Reklamcı'lık: Reklam yapma işinden pek hoşlanmadığımı anlamışsınızdır ki, Bu Programlarla Uğraştığımdan Dolayı
Şayet Sağlam bi Reklamcı aldıkdan sonra Bende Bu Bilgilerle Takviye Olacağımdan Dolayi Server'in , Server'imizin Herhangi Bir eksiği Olacağını Sanmiyorum.
Mesela: Program Bilgileri: Programlarda Neredeyse Professional'ım Kullandığım Programları Tek Tek Sıralamak Gerekir ise;
1. Navicat [ İleri Düzeyde ]
2. Putty [ İleri Düzeyde ]
3. Filezilla [ İleri Düzeyde ]
4. Notepad++ [ Zaten Kullanışı Basit Program ]
5. İtem Creator [ İleri Düzeyde ] [ Pack Editleme'yi biliyorum ]
6. Mob Creator [ İleri Düzeyde ]
7. 3DMap Creator [ Orta Düzeyde ]
8. 3ds Max [ Düşük Düzeyde ] [ Yeni Yeni Başliyorum... ]
9. Granny Viewer [ İleri Düzeyde ] [ Basit Bir Program ]
10. Virtual Box [ İleri Düzeyde ]
11. Virtual Pc [ İleri Düzeyde ]
12. Adobe After Effect [ Düşük Düzeyde ]
* Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar Daha Aklıma Gelirse Başvuru'yu Güncellerim. *
Son düzenleme:
- Konular
- 19
- Online süresi
- 163s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 17 Yıl 29 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Güncel +++
- Konular
- 19
- Online süresi
- 163s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 17 Yıl 29 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Tekrar Söyliyorum Lütfen Reklam gibi gereksiz işlerle ilgili Eklemeyiniz...
[[ Reklam işini Ne Pahasına olursa olsun Yapmiyorum, Sadece Kendim Reklam tasarlar size Temin ederim Onun Harici Reklam Yapmam... ]]
[ Benim için Gereksiz Vakit Kaybı ] [ Benim işim oyun içi Teknik Destek + Programlar ]
[[ Reklam işini Ne Pahasına olursa olsun Yapmiyorum, Sadece Kendim Reklam tasarlar size Temin ederim Onun Harici Reklam Yapmam... ]]
[ Benim için Gereksiz Vakit Kaybı ] [ Benim işim oyun içi Teknik Destek + Programlar ]
- Konular
- 6,064
- Online süresi
- 2ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 6,024
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 13,099
- DevLira
- 56
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)