Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Kiralık Dedicated l Vps Arayanlar İçin;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onuripek05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Konuda da belirttiğim gibi;

Her türlü
vps kurulumu yapılır.İsteyen arkadaşlar için Freebsd uzak masaüstü centos teamspeak satışları için vps ve ip hizmeti verebiliriz.

Linux hosting windows hosting ve dedicated kiralamada da yardımcı olabiliriz. Elimizde stok var.

Her türlü hizmeti turkmmo ailesine vermeye hazırız.Şuanda metin2 için alt yapı hazırlıyoruz. Files ve panellerimizi açtıktan sonra satışlarımıza tekrardan başlayacağız.

İletişim : İbrahim EMİR

Tel : 0506 161 32 75

Mail: ibrahimemir99@gmail.com

Yukarıdaki iletişim bilgilerinden Telefon numarama 7/24 ulaşabilirsiniz. Skype sürekli bakamıyorum. Gördüğüm zaman dönüş yaparım .
İyi Forumlar.

Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz.

Doğru Söylemek Gerekirse Bu bilişimin adını ilk defa gördüm fakat gerçekçi ve doğru bilgileri sunduğunuz için lafı uzatmadan özetlediğiniz için Türkçe'yi güzel kullanmanızda buna etki ediyor Yakında Pvp Açmayı Düşünüyordum İnşallah Sizden Olur.
Bunu Zaman Göstericek Tabiki Ama konunuzun Düzeni Gerçekten Hoşuma Gitti Galiba Burda Rank'ınızda var.
Hayırlı Günler Hayırlı Satışlar Dilerim...

Doğru Söylemek Gerekirse Bu bilişimin adını ilk defa gördüm fakat gerçekçi ve doğru bilgileri sunduğunuz için lafı uzatmadan özetlediğiniz için Türkçe'yi güzel kullanmanızda buna etki ediyor Yakında Pvp Açmayı Düşünüyordum İnşallah Sizden Olur.
Bunu Zaman Göstericek Tabiki Ama konunuzun Düzeni Gerçekten Hoşuma Gitti Galiba Burda Rank'ınızda var.
Hayırlı Günler Hayırlı Satışlar Dilerim...

Ben teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri