Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

suralar az vuruyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atasefa41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 667

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyunda suralar cok az vuruyor arastırdım ve zırhta ve diger itemlerde büyüye karsı dayanıklılık efsunu olunca 20 k vuruyor oyun saltanat tipi normalde 2 t falan vurması lazım diger karakterler öyle vuruyor diyecegim suranın skillerinden o büyüye karsı dayanıklılık efsununa vurma derecesını cogaltamazmıyız bunu yaparsam sorun duzelecek diye düsünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

oyunda suralar cok az vuruyor arastırdım ve zırhta ve diger itemlerde büyüye karsı dayanıklılık efsunu olunca 20 k vuruyor oyun saltanat tipi normalde 2 t falan vurması lazım diger karakterler öyle vuruyor diyecegim suranın skillerinden o büyüye karsı dayanıklılık efsununa vurma derecesını cogaltamazmıyız bunu yaparsam sorun duzelecek diye düsünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bi nevi olabilir fakat diğer insanların yaptıgı efsunları nasıl değişttiriceksin önemli olan soru bu yapman gereken işlem

item_attr 'ye girip büyü savunmasını bulup lv1 lv2 lv3 lv4 lv5 deki değerleri düşürmek olacaktır teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri