mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Toplu geldiler; Tek tek gittiler ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NesqaFe0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
OLUM SAVAŞ CIKMIŞ YATIP YATIP GİTMİŞSİNİZ DAHA NEYİN KAFASIIN YAŞIYONUZ SİZ ?

HER KONUYA ATLAMAYIN AZ Bİ DURUN YERİNİZDE KURTMU VAR YERİNİZDE DURAMIYONUZ ?

TBR TheShinsoo :ka19:

Moderatör tarafında düzenlendi:
OLUM SAVAŞ CIKMIŞ YATIP YATIP GİTMİŞSİNİZ DAHA NEYİN KAFASIIN YAŞIYONUZ SİZ ?

HER KONUYA ATLAMAYIN AZ Bİ DURUN YERİNİZDE KURTMU VAR YERİNİZDE DURAMIYONUZ ?

gkagnN.jpg
[/URL][/IMG]

TBR TheShinsoo :ka19:

Adamlar hergün dayak yemekten arsızlaştılar artık nereye atlayacaklarını şaşırdılar :m08::m08:

Çöl de Ay lak tu Mevo Mevo diyip dalga geçip ordaki birçok insana küfür edip vs vs şeyler diyip şimdi adamın yanına geçip knk knk yaptığınıza ne denir ? :S dur söylim

Öncelikle şunu belirteyim ely2 ile ely1 birleşmesi yakın bir sürede oldu. Kimse kimseyi tanımıyordu belli hırslar vs ler savaşlar oldu ama ben Burak(xHambeylorDx) ile kavgalarımız oyun içi atışmalarımız vs muhabettleri küçük argolar olmuştur olmaz demiyorum ama kendi adıma konuşayım aile katacak küfürlerini görmedim şuanda yakın bir dostum haline geldi demek istediğim gereksiz konularla kimse kimseyi karalamaya çalışmasın oyun bu olur ufak tefek şeyler.

Son düzenleme:
Çöl de Ay lak tu Mevo Mevo diyip dalga geçip ordaki birçok insana küfür edip vs vs şeyler diyip şimdi adamın yanına geçip knk knk yaptığınıza ne denir ? :S dur söylim

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3181299-onlylive-lacdigest-mronarkroch.html

Bak burdada mesela canım yarıya anca geliyor , 18k çözme yiyon , 5 kritik yatmıyınca bug diyon

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri