HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çöl de Ay lak tu Mevo Mevo diyip dalga geçip ordaki birçok insana küfür edip vs vs şeyler diyip şimdi adamın yanına geçip knk knk yaptığınıza ne denir ? :S dur söylim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Güzelim biz kötüyken iyi olmayı başardık bak sende soyluon insanlik gösterdik ama sen iyiken kotu olabilecek kadar sefilsin sonucda kardeş kardeş diyip satmakda var kalleş kalleş diyipde dost olmayi becermekde hadi simdi ismin gibi onurlu bir insan ol

Savaş kırmızı 2 de başlamış sonra aç kollarını mami abi diyip kırmızı bire koştugunun kanıtınıda koymusun kırmızılı pempeli yumuşak harflerle erkekleri bukadar sevdigini bilseydim bi kaç kişi daha kalırdık aman koray skor işine hiç girme sonra vsde çarına sokacak adam arıyo sonra arenada ben seni kestim diyo sakın adamlıgımıza laf etme delikanlı!
En fazla yapabildigin gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısana eşlik etmen
En fazla yapabildigin gülşenin yatcaz kalkcaz şarkısana eşlik etmen
Kişilik ve karakter bozukluğun için psikoloğa randevu alıyorum bekle hemen
Hazır elin deymisken kendinede baytardan bi randevu al

sende aynısını yapmıyonmu suan bı aynaya bakmanı tavsıye ederım. 1 ay once falan knka knka dolanırken karsı tarafa sovmuyomuydun sımdı kendıne bak sonra milleti yargılaÇöl de Ay lak tu Mevo Mevo diyip dalga geçip ordaki birçok insana küfür edip vs vs şeyler diyip şimdi adamın yanına geçip knk knk yaptığınıza ne denir ? :S dur söylim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sende aynısını yapmıyonmu suan bı aynaya bakmanı tavsıye ederım. 1 ay once falan knka knka dolanırken karsı tarafa sovmuyomuydun sımdı kendıne bak sonra milleti yargıla
Gerisi yalan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)