noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Files Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertan24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 937

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

prosunucumdan metin2 server aldım saltanat filesi attırdım fakat yanlış filesi secmişim acacagım pvp ile o filesin alakası yok bende ticket attım dedım degıselım olmaz dıyorlar ama benım degısmem lazım
saltanat filesi silip baska files yuklemem lazım files konusunda fazla bilgim yok yardımcı olurmusunz ?

prosunucumdan metin2 server aldım saltanat filesi attırdım fakat yanlış filesi secmişim acacagım pvp ile o filesin alakası yok bende ticket attım dedım degıselım olmaz dıyorlar ama benım degısmem lazım
saltanat filesi silip baska files yuklemem lazım files konusunda fazla bilgim yok yardımcı olurmusunz ?

dostum sende kendi filesini kur :) internette birsürü files var yapman gereken indirip filezillaya bağlanı
game dosyasını cd /usr
mysql dosyasını cd /var/db ye atmak
daha sonra puttye girip
cd /usr
rm -rf game
rm -rf cd /var/db/mysql

cd /usr
tar zxvf game.tar.gz

cd /var/db
tar zxvf mysql.tar.gz

chmod 777 cd /var/db/mysql
chmod 777 cd /usr/game
daha sonra reboot yaz

sonra ise

cd /usr/game
sh start.sh

1 channel baslatarak denemeni öneririm sıkıntı çıkar ise

Eğer bu işlemleri doğru yaptıkdan sonra hata alırsan

freebsd sürümün yanlıstır.

Batu 07040 kardes internet ten denemek amacı files yükledim sonra eror verdi putty bile baglanamadim ticket attım 5 6 saat sonra düzeldi fazla bilgim yok sen yardım edermisin yapar misin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri