farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Silinen dosyaları geri alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ILewisI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 600

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle hemen cevap bekliyorum yanlısıkla geri dönüşümdende sildiğim bir klasörü geri getirmek istiyorum Pandora Recovery - racuva - eSupport UndeletePlus işe yaramadı arasında işe yarayan sadece MiniTool Power Data Recovery 6.6 oldu oda masaüstünden sildiğim için geri getiremiyor Yereldisk C: > Desktop baktım gene faydasız arkadaşlar varmı bir bilginiz direk klasörü istiyorum ismini vs biliyorum dosyalar teker teker olmasın direk klasör lütfen yardımlarınızı bekliyorum !

Günceldir arkadaşlar özellikle moderatör arkadaşlarımız lütfen el atın

bu işe yaramıştı bende daha önce ama sende tam yaramamış sanırım :) Aklıma da başka bir program gelmiyor

bu işe yaramıştı bende daha önce ama sende tam yaramamış sanırım :) Aklıma da başka bir program gelmiyor
Hocam bu recoveryi nasıl kullanıcaz birde o program allah için aklına gelsin allah için be birde dün gece ben sistemi geri aldım sadece 3 dosyam kurtuldu normalde hepsi kurtulması gerekirdi 3 tanesi tek kurtuldu ben bunu tam kurtarmak istiyorum program lazım be lütfen <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri