Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Meteyide gectin sen dahada bişey demiyom sana YOK ARTIK!ahaha ben mi istemişim 25li laneti ver vs atacam diyebaran nereden uyduruyon ya da nerenden dinlliyorsun insanları çok merak ediyorum
güldürdün yemin ederim
![]()
biyerden elime '' BlackSouL'dan 10.0 sana söz '' ss si geçmişti sonrada galiba vs de seni ezmişler :/ üzülmüştüm valla sen gelmişsin şimdi eli boş göndermedim diyorsun gönderen göndermiş seni pazara bişiler almak için . Dağıtılan set ve özel (!) silah ile piyasaya çıkmışsın sonradan şimdi gelmiş burda suralık yapıyorsun :S
Ha eğer silah aldın diyorsan bana senin gibi tüm seti alıpta vs atıp ergenler gibi laf koyma şeysini yapmıyoruz
Kişiliği olan saygısını bilir :ka19: olmayanlarda senin gibi bu yola başvurur oyunda yaptığın gibi . Her çarın küfürden ban yemi yazık...
Hadi iyi forumlar daha da yazmıyorum
Burda yazdıklarıyla tanıyorum.Laf olsun torba dolsun olayı sadece siz üçünüzde var.Kimse sizin kadar boş konuşmuyor.Her konuya bir kavga amaçlı atlıyorsunuz.Haddinizi bilin artık.Kimse burda size laf yetiştirmek zorunda değil.Cevap vermeyim diyorum ama sözlerinize dikkat etmiyorsunuz.Benim çenem düşük mü,güldürdün ? Ben 10 mesajdan 1ine anca cevap veriyorum.Sizin gibi her mesaja laf yetiştircek kadar boş değilim malesef meşgul insanım.Bu da son mesajımdır bu konuya.
Dipnot : Türkçe'mizi katletmeyiniz.İyi oyunlar.
Hadi Uza hadi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)