romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ExTazY Metin2 Web Script'ler + Autopack - 26 Web Script Seçeneği ile .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExTazY21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kullandığınız görsel içeriklerin çoğu alıntı fakat kodlama kısmına gelirsek bir profesyonel diyebilirim. Görsel içerikleriniz de kendinize özgü olsa yurt dışına kadar açılabilirsiniz diyorum tekrar söylüyorum kodlama bir profesyonel işi ; Hayırlı satışlar :D

Kullandığınız görsel içeriklerin çoğu alıntı fakat kodlama kısmına gelirsek bir profesyonel diyebilirim. Görsel içerikleriniz de kendinize özgü olsa yurt dışına kadar açılabilirsiniz diyorum tekrar söylüyorum kodlama bir profesyonel işi ; Hayırlı satışlar :D

görsel içerikler alıntı olur çünkü o paneller 100 TL gibi bir fiyattan satılıyor :) şimdi sıfırdan bir grafik + css + js + php yaparsak bunun maliyeti 750 olur ki bunu yaptırmak isteyen olursada özelden söyler bize bizde yaparız :) yani 100 tl gibi ücrete sıfır tasarım yapılmasını kimse beklemez yapanlarda ya bu işten anlamıyordur yada dolandırma amaçlıdır :) sadece r10da css dökümü için 250 300 tl isteyen var düşün yani :)

hayırlı satışlar.

Berat benim canım ciğerim :) kesinlikle herşeyine kefilim, çok konuşulmuş sıfırdan tasarım olsa felan diye, isteyenlere yapıldı ama adam son dakika cayıyor 500$ dışarda biz 750 liradan istenilen bütün özellikleri yaptık ama adam kabul etmedi panel elimizde kaldı, o yüzden istenilen özellikte hertürlü iş yapılır.Yeterki many'den haber verin ;)

Berat benim canım ciğerim :) kesinlikle herşeyine kefilim, çok konuşulmuş sıfırdan tasarım olsa felan diye, isteyenlere yapıldı ama adam son dakika cayıyor 500$ dışarda biz 750 liradan istenilen bütün özellikleri yaptık ama adam kabul etmedi panel elimizde kaldı, o yüzden istenilen özellikte hertürlü iş yapılır.Yeterki many'den haber verin ;)

sen ne tatlı şeysin öyle :D <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri