farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Artik bir cvp verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SistemNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu rank konusunda artık yardım edin birsey yazıyorsunuz daha sonra geri dönüş yok sayın yöneticiler gene söylüyorum size benim eskilerden kim problem yaşamış bilmiyorum büyük haksızlık içinde susuyorsunuz bunları nasıl temizlemek gerekiyorsa söyleyin temizleyin boş yere beni suçlaması yapmayın hangi ismi alırsam alayım problem yaratiyorsjnuz yol gösterin diyorum yol boş yere suçlaması yapmayın bana gerçekte araştırın beni şirketi yeni açtı 06.02.2015 de beni m eskilere alakam yok varsa bir kanıdiniz gösterin

lütfen cvplayin

Dediğiniz şeyi cevaplandırabileceğini düşünmüyorum kimsenin, çünkü neyden bahsettiğiniz bile belli olmuyor malesef. Hostingden bahsediyorsanız yetkililere özel mesaj atabilirsiniz.

Bu rank konusunda artık yardım edin birsey yazıyorsunuz daha sonra geri dönüş yok sayın yöneticiler gene söylüyorum size benim eskilerden kim problem yaşamış bilmiyorum büyük haksızlık içinde susuyorsunuz bunları nasıl temizlemek gerekiyorsa söyleyin temizleyin boş yere beni suçlaması yapmayın hangi ismi alırsam alayım problem yaratiyorsjnuz yol gösterin diyorum yol boş yere suçlaması yapmayın bana gerçekte araştırın beni şirketi yeni açtı 06.02.2015 de beni m eskilere alakam yok varsa bir kanıdiniz gösterin

lütfen cvplayin
Dolandırıcı olan firmalarla eşleşmen var o yüzden rankın verilmiyor eskilerle alakam yok diyorsun da o zaman eşleşme nasıl çıkıyor ayrıca sana cevap veren kişilere sen adminlik yapmayı mı biliyorsun v.s gibi sözler kullanırsan cevap vermezler düzgün olana düzgün cevap verilir adamlar açıklama yapıyor sen adamı eleştiriyorsun.

Size benimle konuştuğunuz üslublamı konuşayım ? siz bizimle "adminlik yapmayı biliyorsunuz oda yapabiliyorsaniz" böyle konuşuyorsunuz biz hala seviyemizi koruyarak uygun cevaplar veriyoruz ama oda olmuyor sanırım?

Biz keyfimizden bağlantınız var demiyoruz üyelik bağlantısında karışıklık olmaz bu yüzden üyelik taramasına bakarak size şu şu firmalar ile bağlantınız var diyoruz.
Eğerki her gelen firma rank alacak diye bir kaide olsaydı, rank başvuruları bizim incelememizden geçmezdi, takım rankları gibi hosting ranklarına giriş yapabilirdiniz.

Yaklaşık 1 ay önce farklı bir üyelikle başvurdunuz profiliniz detaylıca incelendi ve yaklaşık 8 firma ile bağlantınız çıktı ve şimdi tekrar farklı bir üyelikle başvuru yapıyorsunuz.

Biz türkçe konuşuyoruz ama hala anlamıyorsunuz.
Tekrar tekrar başvuru yapıp bizi meşkul ederseniz gerekeni yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri