Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

2.efsun nesnesİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SteamRock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2.efsun nesnesinin 5-5 gelme olasılıgı çok düştü veya hiç yok 1 hafta içinde 800t degerinde 2.efsun nesnesi attım ve 5-5 gelmedi ilk önce şupelenmedim ama oyundaki arkadaşlarlada konuşunca bir arkadaşım 200t lik attım gelmedi digeri bu kadar attım gelmiyor diyince bir terslik oldugunu anladım şuanda 2.efsun nesneleri itemlere 5-5 getirmiyor.
yöneticiler bu konuya bir el atarsa iyi olacak iyi forumlar

Tam hatırlamıyorum ama 1 hafta oldu olmadı. 2. efsunda 5-5 getirdim. Şans, olmuyosa zorlamıcaksın :D

Son düzenleme:
2.efsun nesnesinin 5-5 gelme olasılıgı çok düştü veya hiç yok 1 hafta içinde 800t degerinde 2.efsun nesnesi attım ve 5-5 gelmedi ilk önce şupelenmedim ama oyundaki arkadaşlarlada konuşunca bir arkadaşım 200t lik attım gelmedi digeri bu kadar attım gelmiyor diyince bir terslik oldugunu anladım şuanda 2.efsun nesneleri itemlere 5-5 getirmiyor.
yöneticiler bu konuya bir el atarsa iyi olacak iyi forumlar

200T lik atmışsınız gelmemiş bende 2 tane artırma attım 5-5 geldi bu tamamen şans işi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri