C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crysismt2 & Maxmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KarLock97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KarLock97

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
65
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın Yöneticiler Türkmmo

Ben 1.5 ay kadar önce crysismt2 filesi satın aldım 200 tl Files+source şimdi 4.0 versiyonunu aldım 4.1 çıktı onuda aldım warez edildi. Ben source aldıgımdan bu yana build olmuyor bana build etmeyi bilmiyorsun demeyin metin2 devden direk vdi indirdim hadi bunuda geçtim mainline 0dan source denedim makinada sorun yok build ediyor bana verilen 4.0 source 4.1 source build olmuyor game & db 2 side olmuyor.Bunun üzerine 6 nisanda 4.2 versiyon çıkartılacaktı.Siz Banladınız SYKP'ta arkadaş bizi engellemiş.Şimdi Size Sorarım Yöneticiler bu adam banlandı için bunca insan bu kadar para verdi açıklı files aldı source build olmuyor BİZİM SUÇUMUZ NEee :f15::f15::005::f27: @Leonidas00 @ MaXmi

Sizin haklarınızı savunduğumuz için kişiye gerekli uyarıları yaptık fakat filesteki sorunları düzeltip müşterilerine göndermemekte ısrarcı olduğu için forumdan uzaklaştırıldı.
Bizim çağrılarımızıda dinlemiyor bu yüzden forumdan uzaklaştırmaktan başka yapabileceğimiz birşey yok.

Günlerdir filesinizi bedava dağıtmaya çalışanlar ile mücadele ediyoruz. AMA SİZ
Küfür etmişsiniz üstelik burada haklı olduğunuzu söylüyorsunuz öylemi üstelik bugları düzeltmiyorsunuz ?
Hakkınızda aynı şeyden dolayı bir çok şikayet geliyor fakat bu sorunu düzeltmiyorsunuz ?
Ve yan üyeliğiniz ile bize özel mesajdan küfürler ediyorsunuz?
Birde şikayet açan kişinin hizmetini iptal edecem diyorsunuz?
satışlarınızı durduruyorum.
Buglu bir filesi satamazsınız. Size karşı anlayışlı olalım diyoruz fakat böyle cevaplar alıyoruz peki ozaman...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri