Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız: Ersin Sadedoğan
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: ANTALYA
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Gökay Zorlu arkadaşımdan
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu hep takip ediyordum beğenmemek elde değil
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;2012 den beri server kurulumlarıyla ilgileniyorum, şimdide 1 haziranda açılacak olan metin2 serverim için çalışmalarıma başladım.
Yaşınız: 19
Nereli olduğunuz: ANTALYA
Hangi takımlı olduğunuz: Fenerbahçe
Forumu nereden bulduğunuz: Gökay Zorlu arkadaşımdan
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu hep takip ediyordum beğenmemek elde değil

Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ;2012 den beri server kurulumlarıyla ilgileniyorum, şimdide 1 haziranda açılacak olan metin2 serverim için çalışmalarıma başladım.
Merhaba Arkadaşlar

Turkmmo ailesine katıldığım için, çok mutluyum ve gerçekten eğlenceli bir platform. Alıyorum kahvemi, hafta sonlarında harika bir gün geçirmeme mani oluyor ve bunun için sonsuz teşekkürlerimi iletmek istedim.
Bu aileye yeni katıldım fakat daha öncesinde sürekli takip ettiğim, sürekli yeniliklerden haberdar olduğum bir forumdu.
Herkese başarılar dilerim, Kendinize iyi bakın, hoşçakalın

Son düzenleme:
[h=3]Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu[/h]Hoşgeldiniz konunuzu örnek konuya göre düzenlerseniz sizi daha iyi tanıyabiliriz 

Tamamdır , düzenledim efendim[h=3]Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu[/h]Hoşgeldiniz konunuzu örnek konuya göre düzenlerseniz sizi daha iyi tanıyabiliriz![]()

Hoş geldiniz.
Yazı boyutu fazla büyük olmuş.Küçük olmasına özen gösteriniz.![]()
Tamamdır , düzenledim efendim sağolun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)