mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Pidge - Piyasası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevilsReaper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 632

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pidge serverinde ticaret çökmüş durumda sohbetten onlarca item yansıtılıyor ama satış yapılmıyor. 2 haftadır gözlemliyorum hep aynı kişiler genelde aynı itemleri satmaya çalışıyor ben dahil artık elimizden çıksında ufak zararlarla item satıyoruz. Satıcı var alıcı yok daha doğrusu para yok kime sorsam serverde para yok diyor. Diğer bir konu dönüşüm itemleri levi-semboller botlar sağolsunlar ucuzdan kapatıyoruz onlarda olmasa kim saatlerce balık tutacak ama monokl ve notlar yok burada da tüketici var üretici yok. Kısaca artık çark dönmüyor. Yöneticilerin piyasaya müdahale etmeleri gerek. @Shorty @admin

İç itemlerin fiyatlarını yöneticiler indirebilir mi bilemiyorum nasıl olur fakat kostümlerin, başlıkların, silahların fiyatlarını indirebilirler. Sık sık balık eventi ile kostüm ve başlıkları kolayca elde edebiliriz ve fiyatları düşer. Silahlar markete geldi ama fiyatlarında fazla bir düşüş olmadı çünkü kahramanlık ödülünde 110 level sınırı var ve 110 a kasılmak oldukça zor 105 levelden sonra 130 a kadar kasılacak herhangi bir mapde yok. Bunun için 110 level sınırı kalkmalı kalkarsa değiştirme arttırma fiyatları düşer onlar düşünce kristal fiyatlarıda düşer ve silahların fiyatlarıda düşer bu sınırı kaldıracaklarını sanmıyorum çünkü parayı ordan kazanıyorlar tanesi 4-5t olunca kristalin nesne marketten alıp kolayca para yapan oyuncular çok oluyor sınır kalkarsa düşücek fiyatı ve bu kristal alımını düşüreceği için kaldırmıyorlar tabi ki para kazanmalılar fakat böylede olmamalı yoksa o kazandıklarınıda yakındır kazanamayacaklardır. 110 level sınırı kalkarsa silahların fiyatlarıda düşücek kostüm başlık ve silahları kolay bir şekilde elde edebileceğiz fakat diğer itemlere ne gibi birşey yapılır bilemiyorum.

@Shorty
@admin

En ilkel piyasada bile çok olan nesne değersizdir. Saatte 2T kasılırken 100T olan silah saate 5T kasılırken 250T olur. Ancak bu değişim silahların kaldırıldığı zamana gelince bu fiyat 400T civarına yükseldi. Silahlar tekrar gelse bile 400T ye aldığı itemi 350T ye satar kişiler. İkinci olarak eğer bu ürünler rağbet görmezse piyasa fiyatları aşağı düşer. Silahların tekrar gelmesi ile yeni silahlar ortaya çıkacak. Bu da fiyatları aşağı düşürecektir. Yani silahlar geldi diye anında piyasa düşmez. Biraz zaman gerekli. Çok bişey beklemeyin değerli olan item değer kaybetmez çünkü sürekli alıcısı vardır.

Olayı sadece 105 lv silahları üzerinden yorumlamayın. Bak 2 haftadır tek bir item satamadım fiyatları neredeyse yarıya çektim ilgilenen olmadı. 2-3 saat önce 265 T lik item sattım. Sattım satmasına ama şimdi de aradığım itemleri bulmak için çırpınmak zorundayım. Kim bilir kaç gün sonra bulucam.

Olayı sadece 105 lv silahları üzerinden yorumlamayın. Bak 2 haftadır tek bir item satamadım fiyatları neredeyse yarıya çektim ilgilenen olmadı. 2-3 saat önce 265 T lik item sattım. Sattım satmasına ama şimdi de aradığım itemleri bulmak için çırpınmak zorundayım. Kim bilir kaç gün sonra bulucam.

Ben sadece 105likleri söyledim. Aynı şey diğer itemler için de geçerli. Saatte 5T kasılıyorsa kraliyet altını değersizleşir. Piyasanın canlaması için herkesin item satması lazım. Şuan yaz ayında kasılan paraların etkisi bitmiş durumda. Para serverde çok ama ticarete dökülmüyor. Şuan çok değerli item çıksa heryerden binlerce T yağar o iteme. Ama 500T lik item için geçerli değil bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri