mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Elym2 Torrent Güncellemesinde hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atess27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamün Aleyküm arkadaşlar sizlere oyun başlangıcı ile aldığım bir hatadan bahsedeceğim
XBrMY3.png

mevcut hata bu denediklerim "antivirüs programımı kaldırdım evet kaldırdım tekrar denedim olmadı modemimi kapatıp açtım olmaldı bilgisayarımı yeniden başlattım olmadı ağ ile güvenli modda başlatıp açmayı denedim gene olmadı" bende artık burada paylaşma zamanının geldiğini farkettim var ise bilen akılcı önerisi olan hiç durmasın buyursun paylaşsın inşallah sorun bendedir cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. @he bu arada elym2 yi ve metin2 nin kendisini silip tekrar yükledim bunuda belirteyim@

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm arkadaşlar sizlere oyun başlangıcı ile aldığım bir hatadan bahsedeceğim
XBrMY3.png

mevcut hata bu denediklerim "antivirüs programımı kaldırdım evet kaldırdım tekrar denedim olmadı modemimi kapatıp açtım olmaldı bilgisayarımı yeniden başlattım olmadı ağ ile güvenli modda başlatıp açmayı denedim gene olmadı" bende artık burada paylaşma zamanının geldiğini farkettim var ise bilen akılcı önerisi olan hiç durmasın buyursun paylaşsın inşallah sorun bendedir cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. @he bu arada elym2 yi ve metin2 nin kendisini silip tekrar yükledim bunuda belirteyim@

DNS ayarlarını yaptınız mı verdiği hata sanırım indirirken veriyo bilgisayarlık birşey yok internet hızınız düşük olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri