OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

oto pack kendini siliyor yardım.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ramos0011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

server için pack hazırladım oyuna girdim çıkış yaptığımda otopack.exe siliniyor ne yapmam lazım yardım

server için pack hazırladım oyuna girdim çıkış yaptığımda otopack.exe siliniyor ne yapmam lazım yardım

bu hata hile engel sistemi varsa yapar hile engel sistemini kaldırmanıza gerek duymadan root.epk ve root.eix dosyalarını enternexus la acın ve içinde koruma.py yi açın orada bir suru isim göreceksiniz zaten orn:

Whitelist = ['artpclnt.dll', 'devil.dll', 'channel.inf', 'efsunbot.pyc', 'logininfo.py', 'Giris.exe', 'ExperMT2.exe', 'Config.exe', 'config.exe', 'DSETUP.dll', 'errorlog.exe', 'granny2.dll', 'ijl15.dll', 'ilu.dll', 'locale.cfg', 'mouse.cfg', 'metin2.cfg', 'patch.cfg', 'mscoree.dll', 'MSS32.DLL', 'msvcp60.dll', 'MSVCRTD.DLL', 'patchw32.dll', 'python22.dll', 'SpeedTreeRT.dll', 'syserr.txt', 'unicows.dll', 'hshield', 'svchost.dll', 'patch.cfg', 'lib', 'mark', 'miles', 'pack', 'temp', 'upload', 'screenshot', 'BGM', 'patchskin']

bu nun içne oto packınızın tam adını yazın benim kisi ExperMT2.exe ben bunu 'ExperMT2.exe', bu sekilde yazdım ve bu dosyayı koruma altına aldım. her bir bilgi girerken her iki taraftandan bosluk bırakın aksi halde korumanız calısmaz.

rootu paketleyin ve serverinize atın artık oto pack silinmez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri