server için pack hazırladım oyuna girdim çıkış yaptığımda otopack.exe siliniyor ne yapmam lazım yardım
bu hata hile engel sistemi varsa yapar hile engel sistemini kaldırmanıza gerek duymadan root.epk ve root.eix dosyalarını enternexus la acın ve içinde koruma.py yi açın orada bir suru isim göreceksiniz zaten orn:
Whitelist = ['artpclnt.dll', 'devil.dll', 'channel.inf', 'efsunbot.pyc', 'logininfo.py', 'Giris.exe', 'ExperMT2.exe', 'Config.exe', 'config.exe', 'DSETUP.dll', 'errorlog.exe', 'granny2.dll', 'ijl15.dll', 'ilu.dll', 'locale.cfg', 'mouse.cfg', 'metin2.cfg', 'patch.cfg', 'mscoree.dll', 'MSS32.DLL', 'msvcp60.dll', 'MSVCRTD.DLL', 'patchw32.dll', 'python22.dll', 'SpeedTreeRT.dll', 'syserr.txt', 'unicows.dll', 'hshield', 'svchost.dll', 'patch.cfg', 'lib', 'mark', 'miles', 'pack', 'temp', 'upload', 'screenshot', 'BGM', 'patchskin']
bu nun içne oto packınızın tam adını yazın benim kisi ExperMT2.exe ben bunu 'ExperMT2.exe', bu sekilde yazdım ve bu dosyayı koruma altına aldım. her bir bilgi girerken her iki taraftandan bosluk bırakın aksi halde korumanız calısmaz.
rootu paketleyin ve serverinize atın artık oto pack silinmez