Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Jaxen2 Ateş Kırmızısı Panel 2015 - Lostwarmt2 Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GoldenBrasco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu panel tasarımı
Fl3me aittir fakat telif hakkı yoktur panel kodlaması jaxen2dir bu yüzden her hangi biri hak talebi yapamaz iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu panelde yapılan değişiklikler;
Banlistesi eklendi şifremi unuttum maili gönderilmiyormuş sorun çözüldü logo psd rar içerisindedir.
Düzenlenecek yerler;
Ayarlarim159.php
config.php
mail/unuttum.php

Standart jaxen kodlamadır altta virüs olduğunu söyleyen arkadaş var eğer onun olmasını istemiyorsanız mail klasörünü siliniz mail içerisindeki kodlamaları kontrol edebilirsiniz bir açık yoktur.

Yetkililer bir sorun bulur veya düşünürse konu kapatılabilir.

DlgyMy.png

​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu panel tasarımı Fl3me aittir fakat telif hakkı yoktur panel kodlaması jaxen2dir bu yüzden her hangi biri hak talebi yapamaz iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Banlistesi eklendi şifremi unuttum maili gönderilmiyormuş sorun çözüldü logo psd rar içerisindedir.Düzenlenecek yerler;
Ayarlarim159.php
config.php
mail/unuttum.php

DlgyMy.png

Winhattrack sağolsun Emeğin değil :)

Bu panel tasarımı Fl3me aittir fakat telif hakkı yoktur panel kodlaması jaxen2dir bu yüzden her hangi biri hak talebi yapamaz iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Banlistesi eklendi şifremi unuttum maili gönderilmiyormuş sorun çözüldü logo psd rar içerisindedir.Düzenlenecek yerler;
Ayarlarim159.php
config.php
mail/unuttum.php

DlgyMy.png

Bu paneli daha dün @ByDistress paylaştı vede virüslü panel diye 1 aylık ban yedi.
Panelde Trojen vardır.

Bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri