Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Türkiye'de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, açık beta sürecinden yep yeni bir harita ile yeniliklere devam ediyor.
Yeni haritanın adı İnşaat, ne zaman oyuna eklenecek tam olarak tarih verilmedi fakat kısa süre içerisinde ekleneceğini yetkililer bildirdi.
İnşaat haritasının tanıtım videosuna facebook adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Yeni haritanın adı İnşaat, ne zaman oyuna eklenecek tam olarak tarih verilmedi fakat kısa süre içerisinde ekleneceğini yetkililer bildirdi.
İnşaat haritasının tanıtım videosuna facebook adreslerinden ulaşabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Yeni harita daha ilgi görmedi galiba sunucu 1,2 ve 3'te göremedim hiç
Oyundan atmalarada çözüm bulunursa daha eğlenceli olur
Oyundan atmalarada çözüm bulunursa daha eğlenceli olurYeni harita daha ilgi görmedi galiba sunucu 1,2 ve 3'te göremedim hiçOyundan atmalarada çözüm bulunursa daha eğlenceli olur
Bu haritadan bahsediyorsan bu harita daha oyuna gelmedi.
Bu haritadan bahsediyorsan bu harita daha oyuna gelmedi.
Oyuna girişte haber ekranında ve sitede duyuruları görünce geldi diye düşündüm göremeyince şaşırdım
Üsküdar Sokakları ve Kuzey Irak daha çok ilgi görüyor
Bu bölümlerdeki sabotaj modları da çok eğlenceli ve zevkli oluyorOyuna girişte haber ekranında ve sitede duyuruları görünce geldi diye düşündüm göremeyince şaşırdımÜsküdar Sokakları ve Kuzey Irak daha çok ilgi görüyor
Bu bölümlerdeki sabotaj modları da çok eğlenceli ve zevkli oluyor
Kuzey ıraktaki ortadaki depo mekanım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)