ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM'ler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LostSoulS27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 276

LostSoulS27

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Burdan Oyundaki Adminlerime bir tavsiyede bulunmak istiyorum.. Bir Kraliyet zirhı alımı 1 gunu geçti hala gerçekleşmedi..Biliyorum maaliyettir yeni gm alımı bu olayı professiyonelleştirmek ama emin olun bu işi devamlı yapan bir GM bulursak bu alım satımlar kısa sürede gerçekleşirse benim ve arkadaslarımın editli item alım hevesi artacaktır oyuna baglılıgı artacaktır açıkcası ben 27 saat geçmesine ragmen itemime ulaşamadm ve bu olay böyle devam edecekse bidahada almayı düşünmüyorum.. Böyle devam ederse emin olun benim gibi daha çok kişi çıkacaktır..

48 saatte eline ulaşıyor bu olayı game adminler ve takım liderleri yapabiliyor game masterlear ve süper game masterlar yapamaz bu işlede admin ve majestik ilgileniyor

48 saatte eline ulaşıyor bu olayı game adminler ve takım liderleri yapabiliyor game masterlear ve süper game masterlar yapamaz bu işlede admin ve majestik ilgileniyor

evet bu işlemi onlar yapabilmekte.Gm alımı bi çözüm getirmez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri