YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zula Oynuyoruz :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

S2 bana göre de öyleydi Zula da bazı konularda S2 örnek almış bölüm seçme oda kurma bire bir aynı :) Kapandığını senden duydum ilk
:)

2. bıçagı açmıştım 18 bin bıçakla adam öldürmüştüm kd 61 üzeriydi millet bıçakda 1-1 gelemezdi ama boşa gitti okadar emeklerim :)
Bende bıçakta ilk 500 içindeydim. 10 tane sertifika vardı.

:)

Bende bıçakta ilk 500 içindeydim. 10 tane sertifika vardı.

son zamanlarda girmiyodum ama geçen yıl bu zamanlar bıçak klan vs de alan yoktu zaten sonra oyunda hilelerle başa çıkmadılar oyuna bende fiş çekerek başlamıştım aslında ama acayip sardı ve günde 3 saatimi s2 ayırıyordum şu anda çıkan ve uzun süre çıkacak olan hiçbir oyun o grafikleri sağlayamayacak ve tadı veremeyecek bizi RIP e aktarmışlar bi gireyim dedim s2 nin yanından dahi geçemez yazık oldu oyuna

son zamanlarda girmiyodum ama geçen yıl bu zamanlar bıçak klan vs de alan yoktu zaten sonra oyunda hilelerle başa çıkmadılar oyuna bende fiş çekerek başlamıştım aslında ama acayip sardı ve günde 3 saatimi s2 ayırıyordum şu anda çıkan ve uzun süre çıkacak olan hiçbir oyun o grafikleri sağlayamayacak ve tadı veremeyecek bizi RIP e aktarmışlar bi gireyim dedim s2 nin yanından dahi geçemez yazık oldu oyuna
Benim hesap 2 elmas 5 çizik kd 68 :S

Konu s2 Sohbet konusuna döndü :D

Benim hesap 2 elmas 5 çizik kd 68 :S

ben dürbünde milleti bıçaklıcam diye kd 61 e düşürmüştüm bide burda abi 2. bıçak açık hesap saat dedikleri için 2. bıçağı 1 elmas 3 çizgi oluyodu sanırım öyle olunca baştan açıyodum 2 elmas göremedim :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri