farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Server satın almak mı yoksa server kurmak mı ? Yardım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrsmsk3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar benım bır kac sorum var sıze ben server acmayi dusunuyorum ama server satin alip Öylemı yoksa kendı evımdekı pc den sabıt İp kurarak mi acsam bana yardim edermısınız ve evde kursam gereklı Özellıkler neler olmalı kac gb hardısk kac ram ekran kartı falan server satin al ugrasma dıyenler varsa bana Önerebılecegınız bılısımler varsa buraya yazarmisiniz.
konuyu nereye yazicagımı bılemedım buraya yazdim yanlis yerse uyarin....

arkadaslar benım bır kac sorum var sıze ben server acmayi dusunuyorum ama server satin alip Öylemı yoksa kendı evımdekı pc den sabıt İp kurarak mi acsam bana yardim edermısınız ve evde kursam gereklı Özellıkler neler olmalı kac gb hardısk kac ram ekran kartı falan server satin al ugrasma dıyenler varsa bana Önerebılecegınız bılısımler varsa buraya yazarmisiniz.
konuyu nereye yazicagımı bılemedım buraya yazdim yanlis yerse uyarin....

Sabit ip kurma boşuna bir sürü sıkıntı çekersin. FreeBSD Kurabilirsin. Fakat biraz zorlana bilirsin kurarken. Benim görüşüm hiç uğraşmadan server almandır zaten o kadar emeği yapacağına ver 30-40 lira al server'ı

Önerebileceğim bilişimler :
Renklihost
Netmarlis

Bunlar yeni bilişimler. Renklihostun alt yapısı çok sağlamdır. Netmarlisde biraz uygundur. Bakın fakat %100 olarak server almanı öneririm.

Bilgilendirme : Hazır bir server'a ortak olabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri