HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çoğu kişinin bilmediğini düşünüyorum zümrüt bilezik oyun için en yararlı itemlerden biridir kendi özellikleri max sp saldırı hızı enerji 10 niye yararlı diye sorarsanız bu 10 enerji bildiğimiz gibi savunmalara ekstradan +10 savunma veriyor bilmeyenler için söyliyim dedim
Merhabalar
Kılavuz bölümüne her şeyi detaylı bir sekilde açarsaniz daha iyi olacağını düşünüyorum
Kılavuz bölümüne her şeyi detaylı bir sekilde açarsaniz daha iyi olacağını düşünüyorum

O Itemı Takabılecek Bı Setın Bıle Kalmadı Ya Ona Çok Guluyorum Hak Ettıgını Buldun a
SA.DAS:Ads
SA.DAS:AdsUlan Sheal alcağını alıp yan çarlara geçirdin zümrütüde yan çarlardan milletin setine bakarak öğrendin zaten bunu paylaşma amacında yardım etmek değil ona eminim şuan insanlardan bir şey çaldığını düşünüyorsun bilgi en önemli şeydir tabi
Seni istesem simdi banlatirim elimde videolarin var :-D dua etki sana bir borcum var sen cok iyi biliyorsun nedemek istedigimi
Onları Zamanında Atıp Banlatman Gerekırdı 3gun Gecmıs Artık İs Gormez :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)