- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bu forumdan yıllardır pvp server bulup indiriyor ve oynuyordum. En son 1 sene önce oyunu bıraktım. Şimdi tekrar oynamak istiyorum ancak; Sorry, your system does not support 3d graphics hatasını alıyorum. Önceden forumu izledim forumda ne kadar konu varsa hepsinde ekran kartı driver'ını güncelle / ekran kartı driver'ını sil tekrar yükle falan filan yazmışlar.. Tüm işlemleri uyguladım.. Bir çok kez driver sildim güncelledim tekrar yükledim hiçbirşey değişmedi oyunu sildim yükledim yine birşey değişmedi.. Aynı sistem ile daha önce'de metin2 oynadım hatta daha kötü olduğunda bile oynamıştım. Şimdi oynayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. İyi günler...
- Konular
- 3,801
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,606
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 444
- MmoLira
- -2,369
- DevLira
- 0
Arkadaşlar ben bu forumdan yıllardır pvp server bulup indiriyor ve oynuyordum. En son 1 sene önce oyunu bıraktım. Şimdi tekrar oynamak istiyorum ancak; Sorry, your system does not support 3d graphics hatasını alıyorum. Önceden forumu izledim forumda ne kadar konu varsa hepsinde ekran kartı driver'ını güncelle / ekran kartı driver'ını sil tekrar yükle falan filan yazmışlar.. Tüm işlemleri uyguladım.. Bir çok kez driver sildim güncelledim tekrar yükledim hiçbirşey değişmedi oyunu sildim yükledim yine birşey değişmedi.. Aynı sistem ile daha önce'de metin2 oynadım hatta daha kötü olduğunda bile oynamıştım. Şimdi oynayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. İyi günler...
Böyle bir hata ile karşılaşmadığım dan bilemiyorum fakat şöyle bir yazı buldum bir incelemenizde yarar var;
Öncelikle bu sorun daha çok format sonrası ekran kartı driverlerinin silinmesi sonucu ve standart vga bağdaştırıcısının sorun çıkartması ile ortaya çıkıyor. İlk önce kontrollerimizi yapmamız gerekiyor.1.Adım;
Başlat>Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcısı bu ekranda ike karşınızda büyük ihtimal ile standart vga bağdaştırıcısı diye seçenek olacak burdan anladığımız ve yapmamız gerek ise şu öncelikle İntel® sürücüsü kurmamız gerekiyor, öncesinde ekran kartı driveri kurmaya çalışanlar zaten bu hatayı alacaklardır. Öncelikli denememiz intel® kurmak olacak daha sonra bilgisayarımızı yeniden başlattığımız taktirde standart vga bağdaştırıcısı olan yer İntel HD Graphics (Sürüm hangisini yüklediyseniz.) olacak. Bu şekilde oyuna giriş yapmayı deneyin sonuç alacaksınızdır, Eğer sonuç alamazsanız ve ekran kartınız varsa ekran kartınız ile oyunu oynamak istiyorsanız;
2.Adım;
Ekran kartı olan bilgisayarlarda yukarda belirttiğim standart vga bağdaştırıcısından 2 tane olacaktır altalta olmak üzere, yukarıdaki adımı gerçekleştirdikten sonra ( İntel HD Graphics yükledikten sonra ) alttaki standart vga bağdaştırıcısını değiştirmemiz gerekiyor, peki nasıl? Kullanmış olduğumuz ekran kartı ( modelini bilgisayarınız hangi marka ise ordan aratabilirsiniz. ) modelini driver sitelerinde bulabilirsiniz. Driver dosyamızı indirdikten sonra kurulumumuzu gerçekleştiriyoruz ve bilgisayarımızı tekrar başlatıyor. Tekrardan Başlat>Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcısı bölümüne girdiğimizde ( Ekran kartınız var ise işlemleri gerçekleştirdiyseniz )
1.Standart Vga bağdaştırıcısı yazan yerde İntel HD Graphics
2.Standary Vga Bağdaştırıcısı yazan yerde ise yüklediğiniz driver markasını göreceksiniz. Daha sonrası ile oyunumuza hata almadan giriş yapıyoruz.
Metİn2 3d log hatasi lÜtfen yardimci olun bu konuyada bir göz atmanızı öneririm.
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sefagenc55;
Dediğini önceden de görüp yaptım.. Ancak değişen hiçbirşey olmadı.. Ne yapmalıyım ? Metin2'yi tekrar oynamak istiyorum.. Farklı bir driver mı yüklemeliyim ?
Dediğini önceden de görüp yaptım.. Ancak değişen hiçbirşey olmadı.. Ne yapmalıyım ? Metin2'yi tekrar oynamak istiyorum.. Farklı bir driver mı yüklemeliyim ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)