InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Usta bir sniper olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babalibaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 764

babalibaba

Level 3
TM Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyun öyle bir hal aldı ki artık NG yüklenmeden oyun oynanmıyor.Dolayısıyla usta bir sniper oyuncusu olmak istiyorum diyorsanız, kesenin ağzını açacaksınız :)
Şimdi bize gereken şeylerden en önemlisi pratik. Keskin nişancı maçlarında isabetinizi ve hareketlerinizi geliştirmeniz gerek bunun dışında önemli birşey varsa o da tecrübe. bomba maçlarına girerek Tecrübenizi arttırmanız lazım. Fakat gözünüz yükseklerdeyse, oynunu oynamak için değil, daha iyi bir yere gelebilmek için oynamalısınız Ki bu da; her hareketinizi hatırlamanız, düşünmeniz ve sonuçlarının ne olacağı konusunda fikir yürütmeniz demek. işin zor kısmıysa, bütün bu olanları saniyeler içinde yapmanız gerektiği. Dediğim gibi her hareketinizden bir ders çıkarmalı hergün daha iyi olmalısınız.

Silah seçiminde şiddetli bir şekilde chey tac öneriyorum. çünkü tek atıyor :D 2. silah olarak tercih size kalmış arkadaşlar. ister phyton ister glock isterseniz dual deagle ki ben 3'ü ile de oynadım ve gerçekten kullanılması zor. daha önceden alıp pratik yapmanız lazım yoksa karşınızda adam gördüğünüzde, apışıp kalırsınız :l03: Dual deagle kullanılması kolay bir silah diğerlerini de öneririm fakat yapamam diyorsanız kesinlikle tercih meselesi.
Bıçağa geldiğimizde, esas olay şudur ki kısa sürede adamı etkisiz hale getirelim ki o bizi öldüremesin dolayısıyla Fang Blade'i pek önermiyorum çünkü bazen sorun teşkil edebiliyor ben Bone Knife ve Combat Machete'i öneriyorum çünkü yakın mesafede daha seri ve etkililer. fakat tabiki buda tercih ve oynayış meselesi. Ama en önemlisi,BALİSTİK KESİNLİKLE YASAK Hızlı silah değiştirme almanız kesinlikle şart fakat hızlı şarjör değiştirme için aynı yükümlülük yok. Nitelikli karakter alamıyorsanız mutlaka puanla alın çünkü kadın karakterler erkeklerden daha ince olduğu için vurulmaları da daha zor oluyor. Ve kask mutlaka almanız lazım. Dolayısıyla Sniper, çok maliyetli çok pahalıya patlıyor :l03: Dediklerimi satın aldıktan sonra ünvanlarıda Uzun Menzil Hasarı,İlk Atış Doğruluğu,Hareket Hızı yapmanız sizin için faydalı olacaktır. Simdi bunları yaptıktan sonra zorunlu olmamak kaydıyla birde Macro mause almanız yararınıza olur.Zira mu makineler sizin 1 saniyede yaptığınız işi 1 milisaniyede hallediyor. Buyrun Link'ini de vereyim bunun gibi gaming mouseler mutlaka yararınıza olur. bunları aldıktan ünvanları ayarladıktan sonra eğer Kill alamıyorsanız, Birdaha sniper oynamayın :l03: Ha bu demek değildir ki bunları aldığınızda süper oynayacaksınız. tabii ki böyle birşey yok fakat zamanla çok daha iyi olacaksınız

Teşekkürler :)

Emek vermişsin yazmışsın bizede teşekkür etmek düşer.

Teşekkürler.. :)

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri