darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Yeni Co Adminlerimiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

asdasdasddj

yasrausta01

Yeni Co Adminlerimiz olmuşlardır.
Bundan sonraki görevlerinde aynen eskisi gibi olmasını temenni ederim.

Forumumuza ve kendisine hayırlı olması dilekleriyle...

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Forum ile ilk tanıştığımda her üye gibi forumu sömürme amacı ile kullanmadım değil. Fakat uzun bir aradan sonra tekrar forumu takip etmek istediğimde forumdaki sistem çok ama çok hoşuma gitmişti, yapı olarak sistemli ve düzenli olan tüm herşeyi severim ve bu yüzden foruma iyice ısınmıştım.

Neden foruma emek vermiyorsun dedim kendime ve bir kaç uzman ve yönetim üyesiyle mesajlaşıp bana bilgi vermelerini istedim ve sağolsunlar geri çevirmeyip beni bilgilendirdiler.
Her yerde hiç bir zaman emek vermekten kaçınmayın. Herkes belli bir emekten sonra üst mertebelere ulaşır, bu yolda 2 şey gerçekten çok önemli emek ve sabır bu 2 faktöre önem verirseniz hayatınızda her yerde yüzünüz güler ve çevrenizdekiler sizden memnun olur.

Rabbim hayatında başarıya ulaşmak isteyip ve bu yolda çalışan herkezi hedeflerine ulaştırsın inşallah.
Hayırlı olsun tebrik ederim ikisinide.

Açık söylemek gerekirse çok kaliteli arkadaşlar vardı adaylar arasında, zor bir seçim oldu. Co-admin olamayan diğer arkadaşlar da inanıyorum ki aynı performans ile devam ederlerse ilerleyen dönemde bu rütbeye ulaşacaklar :)
Şuanki mutluluğum tarif edilemez insanın hedeflerine adım adım ulaşmasının verdiği gurur kadar güzel bir duygu yoktur.
Bu rütbeye gelmemde emeği olan herkese teşekkürler.Alperenide tebrik ederim görevlerimiz hayırlı olsun
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri