Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Toplu sorunlar cevap beklİyor .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bademkiran22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.

Serverimde Sorunlar Var Onu Anlatacagım Cevaplarını Bekliyorum Başlıyalım Saymaya

1- Oyuna Giriş Arka Plan Resmi Degişmiyor :(
2- Zemini Degiştirdigim Halde Hallada Aynı :( ÇÖZÜLDÜ
3- Sitede Market Oluyor Ama Oyunda Olmuyor Videolar İzledim Denedim Yine Olmadı :mad:
4- Serverim Emek oldugu Halde Biyolog Tek TIK Araştırdım Tek Tık Olmuyanı Bulamadım . :eek:
5- Emek İçin Files Degişikligi Düşünüyorum Araştırdım Bulamadım Server Files Konusuna Yönlendirmeyin :ka19:
6- SERVER Baya UZUN ÖMÜRLÜ Olucak Hile Koruması Tavsiye Edin KARACABAY'DAN HARİÇ ? :ka19:
7- SERVERİM 1-99 Oldugu İçin 1 Günde Degil 2 3 Günde Sürekli Kasılarak 99 Lvl Olacak Kadar Exp Gelmesini İstiyorum ? :)
8- SİLAHLARA VEYA ZIRHLARA TAŞLAR DİREK %100 GİRİYOR BUNU %40 YAPMAM GEREK DENEDİM OLMADI :mad:
9- SÜRGÜN MAĞARASINDA +75 Level Silahların Düşme Oranını %0 yapmak İstiyorum.:ka24:
10- Örümcek Baronesten Yavrucuk Kutusu Düşüyor Bunu Kaldırmam Gerek Yere Düşmüyo Kesince Direk Envanterine Geliyor Mob_drop İtemden Kaldırmak İstedim Örümcek Barones Ekli Degildi Veya Çince Yazdıgı İçin Bulamadım :(

Sorularım Bu Kadar Cevap Verip Güncel Tutarsanız Sevinirim :o

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar.

Serverimde Sorunlar Var Onu Anlatacagım Cevaplarını Bekliyorum Başlıyalım Saymaya

2- Zemini Degiştirdigim Halde Hallada Aynı :(
3- Sitede Market Oluyor Ama Oyunda Olmuyor Videolar İzledim Denedim Yine Olmadı :mad:
4- Serverim Emek oldugu Halde Biyolog Tek TIK Araştırdım Tek Tık Olmuyanı Bulamadım . :eek:
5- Emek İçin Files Degişikligi Düşünüyorum Araştırdım Bulamadım Server Files Konusuna Yönlendirmeyin :ka19:
6- SERVER Baya UZUN ÖMÜRLÜ Olucak Hile Koruması Tavsiye Edin KARACABAY'DAN HARİÇ ? :ka19:
7- SERVERİM 1-99 Oldugu İçin 1 Günde Degil 2 3 Günde Sürekli Kasılarak 99 Lvl Olacak Kadar Exp Gelmesini İstiyorum ? :)
8- SİLAHLARA VEYA ZIRHLARA TAŞLAR DİREK %100 GİRİYOR BUNU %40 YAPMAM GEREK DENEDİM OLMADI :mad:
9- SÜRGÜN MAĞARASINDA +75 Level Silahların Düşme Oranını %0 yapmak İstiyorum.:ka24:
10- Örümcek Baronesten Yavrucuk Kutusu Düşüyor Bunu Kaldırmam Gerek Yere Düşmüyo Kesince Direk Envanterine Geliyor Mob_drop İtemden Kaldırmak İstedim Örümcek Barones Ekli Degildi Veya Çince Yazdıgı İçin Bulamadım :(

Merhaba Arkadaşlar.

2- Zemini Degiştirdigim Halde Hallada Aynı :(

Zemin: Textureset eix ve epk'de olması lazım eklediğin zemin packına ait.
Oyun İçi market: Ch1 ch2 game99 a kadar girip CONFIG isimli dosyayı açıp içinde MALL_URL: aratıp site market linki eklenmesi gerek.
Örümcek barones: cd /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/ ARANACAK MOB KODU sil oyuna gelip /reload q çek tamamdır
Diğerleri içinde başka arkadaşlar yardımcı olsun uyuyacam.

Zemin: Textureset eix ve epk'de olması lazım eklediğin zemin packına ait.
Oyun İçi market: Ch1 ch2 game99 a kadar girip CONFIG isimli dosyayı açıp içinde MALL_URL: aratıp site market linki eklenmesi gerek.
Örümcek barones: cd /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/ ARANACAK MOB KODU sil oyuna gelip /reload q çek tamamdır
Diğerleri içinde başka arkadaşlar yardımcı olsun uyuyacam.

Hacı Örümcek Barones Olayımı Tek Çözdün Zemin Diyorsunda Araşştırıyorum Yeni Paylaşılan Zeminler Buluyorum eix epk tek oluyo digerleri yok oyun için market için chanell1 channel2 ve game99 a ekledim denedim oyunda nesne markete girince bu sayfa görüntülenmiyor yazıyor veya beyaz sayfa çıkıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri