- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet ArkadasLar Sizlere Kutulara Tirmanmayi-Kutulara girmeyi Ve Uçma Glitchini Gostericegim...
1-SkyGlitch[UÇMAK]-Bunun İcin 2 Kisi Olmaniz GereKiyo Comeliyorsunuz İkinizde Daha Sonra Birbirinize doğru Yürüyorsunuz iç içe girince duruyonuz biri desert cekior bir kere ates ettiken sonra ikinizde zipliyorsunuz sonra bida ates edicek sonra ziplayin istediginiz yere kadar ama yapmasi zor tam iç ice girmesseniz dusersiniz.bazen client error verio
arka tarafta hata vermez
zone13 de oluyo bi tek arka tarafta deneyin...
2-KutuLaraTirmanmaGlitch-Simdi Port da su meshur herkezin girdigi kutunun arkada birsuru kutular war oraya bir suru kisi cikiyor tek basina biliyorsunuzdur simdi kutunun dibine girin [W+S] basili tutun en yukari bakarak ziplayin[3 saniyede bir]genelde 3 uncu ziplamada cikar ama siz zorlayin olmadi comelin yeniden deneyin birde kutunun tam kosesine gelmeyin takiliyor adam ortalayin
3-BoxGlitch-[Kutulara girme]-Arkadaslar Bunu herkez biliyordur Simdi Yan tarafi gorunmucek sekilde kosesine geliyorsunuz cokup en assagi bakin daha sonra surekli A+D A+D A+D A+D A+D basin azicik girince ctrl birakin yuruyun koseye gelince de comelin geri Bu kadar...:ka19:
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
ARKADASLAR COK UGRASTİM BUNLARI BULMAK İCİN 2 GUNDUR UGRASIYORUM Bİ REPi ve Bİ TESEKKURU COK GORMEYİN +REP LUTFEN!!!!!!İSİNE YARAYIPTA REP VE Bİ YORUM VERMEYENE HAKKIM HELAL OLMASIN !!!!
1-SkyGlitch[UÇMAK]-Bunun İcin 2 Kisi Olmaniz GereKiyo Comeliyorsunuz İkinizde Daha Sonra Birbirinize doğru Yürüyorsunuz iç içe girince duruyonuz biri desert cekior bir kere ates ettiken sonra ikinizde zipliyorsunuz sonra bida ates edicek sonra ziplayin istediginiz yere kadar ama yapmasi zor tam iç ice girmesseniz dusersiniz.bazen client error verio
arka tarafta hata vermez
zone13 de oluyo bi tek arka tarafta deneyin...2-KutuLaraTirmanmaGlitch-Simdi Port da su meshur herkezin girdigi kutunun arkada birsuru kutular war oraya bir suru kisi cikiyor tek basina biliyorsunuzdur simdi kutunun dibine girin [W+S] basili tutun en yukari bakarak ziplayin[3 saniyede bir]genelde 3 uncu ziplamada cikar ama siz zorlayin olmadi comelin yeniden deneyin birde kutunun tam kosesine gelmeyin takiliyor adam ortalayin
3-BoxGlitch-[Kutulara girme]-Arkadaslar Bunu herkez biliyordur Simdi Yan tarafi gorunmucek sekilde kosesine geliyorsunuz cokup en assagi bakin daha sonra surekli A+D A+D A+D A+D A+D basin azicik girince ctrl birakin yuruyun koseye gelince de comelin geri Bu kadar...:ka19:
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
ARKADASLAR COK UGRASTİM BUNLARI BULMAK İCİN 2 GUNDUR UGRASIYORUM Bİ REPi ve Bİ TESEKKURU COK GORMEYİN +REP LUTFEN!!!!!!İSİNE YARAYIPTA REP VE Bİ YORUM VERMEYENE HAKKIM HELAL OLMASIN !!!!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
des des cok sagoL rep icinisine yaradiysa ne mutlu bana...
Reklusa Hane Su Bir suru konteynr war orda milet giriyo olmadi biri girnce anlarsin
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Çok teşekkürler arkadaşım da bu zone13 arka tarafta diosun arka neresi oluyor 

- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
+17504 rep
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)