kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

<Simple Python>(Basit) - Oyuncu Sayısı URLLİB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lBlackeagle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Sorunsuz
#KANIT

rg4Y6N.jpg

Son düzenleme:
oyuncuyu tek sefer çekiyorsun, yenilenen birşey değil.

onupdate altında senin yaptırdığın şey var olan şeyi saniyede 20kere güncelletmek

oyuncuyuda yeniletmek için thread içinden loop ile online sayısını çektirmen gerekir yada onupdate üzerinden

ki, while ile yada onupdateden çektirceğindede algoritmayı düzgün kurman gerekirki saniyede 10 20 kere url sorgusu yollatırsan oyun felç olur

---
"28249
Clientde libleri ayarlamadan denemeyiniz. urllib çalışmayacaktir."

python kendi libleri özellikle bahsi geçen urllib tüm versiyonlarda problemsiz çalışıyor

---
öyle bir konu için bi diğer önemli konuda php, mysql sorgularını düzün ayarlamanız gerekir 5-10dkda son giren oyuncuların sayısı doğru rakamı vermez

pekde simple değil gibi

Son düzenleme:
oyuncuyu tek sefer çekiyorsun, yenilenen birşey değil.

onupdate altında senin yaptırdığın şey var olan şeyi saniyede 20kere güncelletmek

oyuncuyuda yeniletmek için thread içinden loop ile online sayısını çektirmen gerekir yada onupdate üzerinden

ki, while ile yada onupdateden çektirceğindede algoritmayı düzgün kurman gerekirki saniyede 10 20 kere url sorgusu yollatırsan oyun felç olur

---
"28249
Clientde libleri ayarlamadan denemeyiniz. urllib çalışmayacaktir."

python kendi libleri özellikle bahsi geçen urllib tüm versiyonlarda problemsiz çalışıyor

---
öyle bir konu için bi diğer önemli konuda php, mysql sorgularını düzün ayarlamanız gerekir 5-10dkda son giren oyuncuların sayısı doğru rakamı vermez

pekde simple değil gibi
Şu an ki konuda olan hali simple değil mi?
farkında değildim böyle olduguna dair oyun felç olmadı yani düzgün bakmamışım kusura bakmayınız.
28249 client üzerinde denedim socket hatası filan uğraşmadım clientle alakası varmı acaba python liblerinin yani bu hatayı tek ben almadım başkalarıda almış bazı forumlarda denk geldim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri