- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben resul gürleyen öncelikle konuya gireyim
Ben bu oyunda baya bir eskiyim 2009 da oynuyordum 1 sene oynadım bıraktım benim zamanımda vipli silahlar yoktu bay da güçlü bu silahlar her neyse sadede gelelim vipli silahları karakteri dolu olan viplerdende m4a1 serisi kesinlikle olsun rütbeside iyi olsun char almak istiyorum oyuna dönüşümün sebebiyse abimin plastation kafesinde çalışıyorum gece çıkıyorum işte ve zaman geçsin diye oyniyim dedim abimin kafesi dediysem de zengin sanıp çok fiyat söylemeyin aylık az bi miktara çalışıyorum
ciddi satıcı varsa bana şuralardan ulaşabilir
facebook.com/envoyyy
twitter.com/hayaatgibii
Whatsapp: 0535 270 31 96
Ben bu oyunda baya bir eskiyim 2009 da oynuyordum 1 sene oynadım bıraktım benim zamanımda vipli silahlar yoktu bay da güçlü bu silahlar her neyse sadede gelelim vipli silahları karakteri dolu olan viplerdende m4a1 serisi kesinlikle olsun rütbeside iyi olsun char almak istiyorum oyuna dönüşümün sebebiyse abimin plastation kafesinde çalışıyorum gece çıkıyorum işte ve zaman geçsin diye oyniyim dedim abimin kafesi dediysem de zengin sanıp çok fiyat söylemeyin aylık az bi miktara çalışıyorum
ciddi satıcı varsa bana şuralardan ulaşabilirfacebook.com/envoyyy
twitter.com/hayaatgibii
Whatsapp: 0535 270 31 96