B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Virtual Pc Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KkOp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

KkOp

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar... Bugün çok ilginç bir sorunla karşılaştım. Virtual Pc yi indirince ağ ve paylaşımlardaki ağ özelliklerine "Virtual Machine Network Services" diye birşey geliyor ve bunu etkinleştirmek gerekiyor. Etkinleştirmessek virtual pc den serveri açtığımızda hata geliyor ve servera bağlanılamıyor. Sorunum ben bu seçeneği işaretleyince İnternetin adı olması gereken yerde örn"Ttnet Airties xx" orası Etkin yazıyor ve internete giremiyorum.

Resimler:
YvamzD.jpg
ZLamGz.jpg
9V30kO.jpg

j4am9g.jpg

Google Chrome'den

Ayarlar ( Sağ Üst Köşede) > Gelişmiş Ayarları Göster > Ağ ; Proxy Ayarlarını Değiştir'i seçiyosun.

Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları; Bölümündeki işaretleri kaldır, tarayıcıyı kapat tekrar gir sorun düzelir sanıyorum.. :rolleyes:

Dip Not;
Bu çözüm olamayabilir.

Son düzenleme:
Google Chrome'den

Ayarlar ( Sağ Üst Köşede) > Gelişmiş Ayarları Göster > Ağ ; Proxy Ayarlarını Değiştir'i seçiyosun.

Bağlantılar > Yerel Ağ Ayarları; Bölümündeki işaretleri kaldır, tarayıcıyı kapat tekrar gir sorun düzelir sanıyorum.. :rolleyes:

Dip Not;
Bu çözüm olamayabilir.

Malesef olmadı :( Konu günceldir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri