HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
markete edit siyah yuvarlak kalkan ekler misin 41 levellik bizzat çekicegim 50 lv çarımı fullemek istiyorum elimde edit syh var siyah yuvarlak kalkan eksik 

markete edit siyah yuvarlak kalkan ekler misin 41 levellik bizzat çekicegim 50 lv çarımı fullemek istiyorum elimde edit syh var siyah yuvarlak kalkan eksik![]()
http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3225082-nesne-market-oneri.html
Biraz önceki konunuzda cevap verildi gereksiz konular açmayın önerilerinizi bu konudan bildirin.
Bildirildi
o bölümle ne alaka bilader yanlıs acılmıs o anlatmak istedigimi anlatamadım gelmişin yanından bile geçilmeyen konuya gonderion 120 sayfalık resmen kim bakcak oraya şaka mısın burdan herkez takip ediyor .. Türkay dan cevap bekliyorum buradan, bu demek istedigimde öyle pek önerimsi bişey deil edit syh var markette edit yuvarlak kalkanda olsun hata proglem bildiriyorum 50 level olan edit kalkanı takamıyor ama edit syh yi takabiliyor bunu anlatmaya calisiorum düzensizlik oluyor yani bunu anlatmaya calisiyorumhttp://www.turkmmo.com/elym2-genel/3225082-nesne-market-oneri.html
Biraz önceki konunuzda cevap verildi gereksiz konular açmayın önerilerinizi bu konudan bildirin.
Bildirildi
Son düzenleme:
Dediğiniz olmayacak birşey sizin dediğiniz olursa herkes yok dolunay kılıcı eklensin 1 level kılıcı eklensin gümüş kılıç eklensin diye buraya konu açsa krililikten geçilmez.
120 sayfa demişsinizde o konudaki önerilere bakılmasa o konu neden açılsın, tabiki bakılıyor oradaki önerilere
120 sayfa demişsinizde o konudaki önerilere bakılmasa o konu neden açılsın, tabiki bakılıyor oradaki önerilere
markette siyah yaprak hançer var ama 50 level olan kalkanı takamaz ozaman neden siyah yaprak hançer eklediler düzensizlik oluyor ki syh çekende yok 2-3 kiside var sw de 41 lik kalkan eklenirse çekerim fullemiş olurum çarı ve düzen olmus olurDediğiniz olmayacak birşey sizin dediğiniz olursa herkes yok dolunay kılıcı eklensin 1 level kılıcı eklensin gümüş kılıç eklensin diye buraya konu açsa krililikten geçilmez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)