- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm ben lJDMl adlı hesabımın hotmailini ve şifresini unuttum hesap benim hangi ip den girildiğine bakabilirsiniz ve ip me bakabilirsiniz hesabın sadece hangi hotmaile kayıtlı olduğunu söylerseniz sevinirim yada son 4 harfini falanda söyleyebilirsiniz bayadır girmediğim için oyuna unuttum şimdiden cevap için teşekkür ederim iyi akşamlar.
1 AY ÖNCE TİCKET ATTIM HALA CEVAP BEKLİYORUM ... ÇARIN GÜVENLİĞİ SİZE AİTTİR FALAN DEMEYİN LÜTFEN YARDIMCI OLUN EMEK HARCADIM BEN O ÇARA ÇARIN BÜTÜN HER ŞEYİNİ SAYABİLİRİM .
1 AY ÖNCE TİCKET ATTIM HALA CEVAP BEKLİYORUM ... ÇARIN GÜVENLİĞİ SİZE AİTTİR FALAN DEMEYİN LÜTFEN YARDIMCI OLUN EMEK HARCADIM BEN O ÇARA ÇARIN BÜTÜN HER ŞEYİNİ SAYABİLİRİM .
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Mail adresi hesabınızın herşeyi daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Destek ekibine ticket atmışsınız lakin yoğunluk vardır ayriyeten sorun sizden kaynaklı bir sorun şifrenizi ve mail adresinizi unutmuşsunuz destek sistemi üzerinden cevap bekleyin ilgilenilecektir.
@dragonmetin2;
Destek ekibine ticket atmışsınız lakin yoğunluk vardır ayriyeten sorun sizden kaynaklı bir sorun şifrenizi ve mail adresinizi unutmuşsunuz destek sistemi üzerinden cevap bekleyin ilgilenilecektir.
@dragonmetin2;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim cevap için bekledim zaten 1 ay oldu dediğim gibi çar benim kanıtlamak için zaten çarın mailinde büyük ihtimal adım soyadım geçiyor kimlikten adımı soyadımı çekip yollayabilirim ilgilendiğin için sağol
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 422