berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fileste NPCler Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 47aygn47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bir bilişimden server aldım ama emek fileste +basma nesne market gibi npcler yok bunları tek tek dizmekten başka bir yol yokmu ?

Konuyu açan arkadaşın sorunu npc nin belirli bir yerinin olmaması(sabit olmaması) ve npc yi /m koduyla çağırdığında içinde item olmaması.

Çözümü olarak filezilladan npc yi sabitleyip navicattanda npc ye item ekleyebilir. Umarım anlatabilmişimdir

Çok bilmişlik yapmanın bir alemi yok size diyorumki . Siz bir server sunucu satın aldınız ve itemler ekli çıktı . Filezillayla sorunu halledip çıkabilirdiniz . İtemli açıdan dedim itemsiz açıdan bilmem ben size anlatabildimmi veya siz anlayabildinizmi .

Çok bilmişlik yapmanın bir alemi yok size diyorumki . Siz bir server sunucu satın aldınız ve itemler ekli çıktı . Filezillayla sorunu halledip çıkabilirdiniz . İtemli açıdan dedim itemsiz açıdan bilmem ben size anlatabildimmi veya siz anlayabildinizmi .

İtemler zaten ekli oyunda. Örneğin tecrübe yüzüğü oyuna eklenmiş ama npc ye eklenmemiş. Adam bunu npc ye eklemek istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri