Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şimdi dostlar Skilli atanların sayısı 20 yi geçmez bende onların içindeyim ban yedim sonra tekrar yeni set dizdim yine vuruyorum bu olayı bug olarak değil de büyü çözme gibi düşünün ben full çeviklik setimle 16 k atıyorum sen full zeka setinle artık bilmem kaç k atıyorsun 17-18 belki daha fazla bide arada şöyle bi fark var ben 400 büyü hızıyla onu 15 saniyede atıyorsam siz 400 büyü hızıyla çözmeyi 2 saniyede atıyorsunuz burda haksızlık yada onun gibi bir şey söz konusu değil oyun bu tabi ki yenilikler olacak bakın serverda 500 sura varsa şimdi 250 si ninja dizdi farklılık iyidir bu kadar şikayet etmeyin sura yıllardır çözme atıyor bug diyenide görmedim hile diyenide yeniliklere açık olun. o 2 kişiye tek atıyor dediğiniz olay doğru evet atıyor rakip 1 den fazla olunca vuruşu 2 ye katlıyor senin canın 32-33 k ise tek yersin tabi bu oyun açığımıdır yoksa skillin güzelliğimidir bilmem onuda yetkililer araştırır bulur bi açık varsa kapatılır bu kadar dert etmeyin böyle şeyleri senelerdir sura varken savaşcı oynayan adam ninja varkende savaşcı oynasın ne olmuş yani
Sen olayı çok yanlış anlamışsın ben arkadaşın önerisini dile getirdim konuyu baştan okursan anlarsın vede açık konusuna gelirsek el çıkararak vurma savaşçıda ve surada kapalıysa ninjada da kapalı olmak zorunda el çıkararak tek atıyor zaten 2-3 kişiye o skil ile.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)