HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
111 Lv Tyrese adlı hesabın sahibiyim.Türkay ninjaların 6.skili çok fazla vuruyor savaşçıda hiçbir fark yok yine 0 vuruyoruz yine 0 buna bi çözüm getirebilir misin? En azından savaşçıların 6.skilinin damegesini yükseltebilir misin? Bi cevap verirsen sevinirim teşekkürler.
Türkay insanlar ban yerim diye korkup video çektirmiyor fakat bu konuyla ilgili ufak tefek şeyler gelmiştir neden bu kadar çok vuruyor gibisine şuan yapabilceğim bişey yok kimseden izinsiz videoda alıp atamam insanları riske atamam yinede teşekkürler.Videolu şekilde anlatırmısınız bilale anlatır gibi
Videolu şekilde anlatırmısınız bilale anlatır gibi
Buyur ben anlattım arkadaşın demek istediğini. Video'da ki arkadaş az vuruyor ama inan 2 kişiye aynı anda tek atan gördüm bu skil ile istersen onuda çekerim video'ya.
''Persant'' arkadaşımızda ninjaların 6.skili böyle vuruyor , savaşçı ' nın neden 6.skili vuramıyor oda vursun görüşünde.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)