shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Lonca Exploit Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oturdum Yorumları İzliyorumda Şizofreni Sence Komik Birşeymi Dalga Geçilicek Birşeymi ? Sadece oyuncunun level kontrolünü yapan bir komut herhangi bir sorunda çıkarmıyor gelip buraya habire yorum atmışsın tabi onun yanında bissürü paylaşılan kod eklediğin için bozmuşsun lonca açmayı sonra suçuda o kod bloğuna atmışsın kusura bakmada senin derdin şu anlık tartışma çıkarmak başka birşey değil gelip şimdi benim hakkımda yorum yapıcaksın "bana küfür ettin" diye evet ettim seni hiçmi hiç sevmiyorum kardeş 4 taş ekleme sistemi paylaşıldı ertesi gün ekledin ve facende hava yaptın bunlar neki /////// kodlarım diye seni hiç sevmiyorum doğru. Azıcık Konuşmalarına Dikkat Et Hastalık Dalga Geçilebilicek Birşey Değildir Tamammı Kücük Devoleypır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes kendince haklı. Ama doğruyu söylemek gerekirse Pasha37 nin açıkladığı açıkla questi kullanmadan lonca kurulabiliyor. Ayrıca source elinizde değil mi arkadaş. Sıkıntı varsa yeniden derlersin bu kadar çok mu zor bir şey.

Oturdum Yorumları İzliyorumda Şizofreni Sence Komik Birşeymi Dalga Geçilicek Birşeymi ? Sadece oyuncunun level kontrolünü yapan bir komut herhangi bir sorunda çıkarmıyor gelip buraya habire yorum atmışsın tabi onun yanında bissürü paylaşılan kod eklediğin için bozmuşsun lonca açmayı sonra suçuda o kod bloğuna atmışsın kusura bakmada senin derdin şu anlık tartışma çıkarmak başka birşey değil gelip şimdi benim hakkımda yorum yapıcaksın "bana küfür ettin" diye evet ettim seni hiçmi hiç sevmiyorum kardeş 4 taş ekleme sistemi paylaşıldı ertesi gün ekledin ve facende hava yaptın bunlar neki g*tümle kodlarım diye seni hiç sevmiyorum doğru. Azıcık Konuşmalarına Dikkat Et Hastalık Dalga Geçilebilicek Birşey Değildir Tamammı Kücük Devoleypır.

sa kardeş aklımı okudun sonrada buraya yazdın teşekkür ederim.

Gereksiz yorumlar silinmiştir...

CInputMain::AnswerMakeGuild
silinmemeli.

silinmiyor zaten sadece ondan sonraki kısım değiştirilecek. > CInputMain::AnswerMakeGuild < bu kısım ctrl+f de aratılacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri