berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çözümü olmayan sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atasefa41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 716

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, şimdi anlatacagım sorun damage sorunudur. Ne yaptım ne ettim ama bu sorunun çözümünü en yetkili kişilere bile danıştım onlar bile yardımcı olamadı bu yüzden oyunumdan 500 user'e yakın kayıp yaşadım neyse sorun şu öncelikle oyunumda ninjalar çok vuruyordu bende bunun uzerıne forumda paylasılmıs bır damage dosyasını oyunuma attım simdi savascılar cok vurmaya basladılar biraz navicattan baktım ama yapılacak gibi değil aklıma söyle bir yöntem geldi ama olur mu bilmiyorum benim oyunumun tarzında damageleri eşit bir oyun bulup onun damage dosyalarını benım oyunuma atsak acaba bir sorunla karsılasırmıyız veya elinde saltanat tipi files için damage olan varsa yardımcı olabilirmi şu sorun yüzünden oyunum kapanma derecesine geldi lütfen bu konu hakkında bilgisi olan arkadasların yorumlarını bekliyorum.

Mysql den kayıtları kopyalayıp masaüstüne atın filesi tekrardan kurup kayıtları navicata .sql halinde gönderin sorun olmayacaktır . NOT ; İTEM DOSYASI VE GUİLD İLE BİRLİKTE ATIN

Eğer onlinenize kıymadan yapmak istiyorsanız navicattan ;

account.sql
player.sql
guild.sql
gmlist.sql
item.sql

Eğer efsunlarda oynama yaptıysanız ;

item_attr.sql
item_attr_rare.sql

Yapmadıysanız almayın .

Dönüşümlerde oynama yaptıysanız ;

refine_proto.sql

Alın bunları aldıktan sonra filesinizi silin . Yüklediktn sonra tekrar atın ve hiçbişey olmamış gibi devam edebilirsiniz .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri