HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benım Suan Telefonumda 18.51 Kurus Var Mobıl Odeme Dıyorum
10 Krıstal Çekıcem Numarayı Yazıyorum 1Dakıka Sonra Hattınızda Yeterlı Bakıye Yok Dıyor Tekrar Bakıyorum Bakıyeme 18.51 Yazıyor Neden Boyle Bır Hata Verıyor Anlamadım Yardımcı Olur Musunuz?
Hatta Bakıye Tam Ve Numarayı Tamamen Dogru Yazdım
@admin; @Shorty; @erdema;
10 Krıstal Çekıcem Numarayı Yazıyorum 1Dakıka Sonra Hattınızda Yeterlı Bakıye Yok Dıyor Tekrar Bakıyorum Bakıyeme 18.51 Yazıyor Neden Boyle Bır Hata Verıyor Anlamadım Yardımcı Olur Musunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benım Suan Telefonumda 18.51 Kurus Var Mobıl Odeme Dıyorum
DOSTUM mobil ödeme 5tl işlem ucretı alıyorlar yani 2tl acık cıkıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
2DOSTUM mobil ödeme 5tl işlem ucretı alıyorlar yani 2tl acık cıkıyor![]()
2TL MI :S
Bazı Arkadaslar Faturasız Hattan Cekılmıyor Flan Dıyorlar Faturalı Olmamız Gereklıymıs Vs
2
2TL MI :S
Bazı Arkadaslar Faturasız Hattan Cekılmıyor Flan Dıyorlar Faturalı Olmamız Gereklıymıs Vs
onlara sor kaç kez krıstal cekmısler
ama ben senin yerınde olsam atm den cekerım o daha karlı olur senn ıcınonlara sor kaç kez krıstal cekmıslerama ben senin yerınde olsam atm den cekerım o daha karlı olur senn ıcın
Ya Oyun Icı 20tl Ye Edıt Sattım Ondan
Net Bır Cevap Alabılsem Super Olcakda